A Kapcsolat.hu oldal ma nem elérhető ezért csak ide tudom megírni nektek a fejleményeket. Elindult a választási hazugságkampány. Sok gondolkodás előzte meg ezt. Attilával egyeztetnünk kellett a stratégiát. Azon gondolkoztunk, ki legyen a kampány célközönsége. Először színes, szagos barátainkra gondoltuk, hiszen annyit tettünk értük az elmúlt 8 évben, hogy igazán viszonozhatnák kedvességünket. De tudjuk rájuk nem számíthatunk, mivel ahhoz húz a szívük, aki több rendkívüli választási segílykét kínál számukra. Ők már csak ilyenek. A Választás nekik majdnem akkora ünnep mint a Lomtalanítás. Ilyenkor tuti, hogy pénz áll a házhoz.

Tehát róluk letettünk. Arra jutottunk, hogy aki ránk szavaz az nem lehet épeszű ember, így kerültek képbe az agyérelmeszesédben és Alzheimer-kórban leginkább szenvedő nyugdíjas korosztály. Eszünkbe jutottak még a félőrültek, de sajnos amióta Lipótot bezárattuk, nehezen tudjuk utolérni ezen választóinkat. Persze ott sem mindenkire számíthatunk, mert hiába ködösítünk még ők is átlátnak a szitán. De ez is több mint a semmi. Azzal főzünk ami van. Először  a "Csirkefarhátat mindenkinek" kampányszlogennel akartunk előrukkolni, de végül Atika mértékletességre intett. Azt monda, hogy nem szabad olyan ígéretett tenni, amit aztán könnyű számonkérni, és ebben igazat kell adnom neki. Így lett végül pár semmitmondó ígéret, amivel az idős korosztályt magunkhoz akarjuk édesgetni. Sajnos nehezen felejtik el, hogy pont mi vontuk meg tőlük a 13. havi nyugdíjat, az özvegyi nyugdíjat és persze, hogy egyáltalán nem teljesítettük a legutóbbi ígéreteinket. Ezeket amúgy most újból felhasználjuk. De lássuk mit kíván a magyar nyugdíjas szerintem.

  • Ingyenes internetet. Ez szerintem alap, igaz se pénzük nincs a gép megvásárlására, se kezelni nem tudják az új technikákat, de ez legyen az ő bajuk. Majd az unoka örülni fog neki. Piroska is nyugdíjas korban van és imád MMORPG-zni. Most egy törpe harcossal nyomul, Apró néven a WOW-ban.
  • Ingyenes utazás, üdülési csekk. Ez így egyben nagyon ütős. Már látom, ahogy Mariska néni befizeti magát a Wellness szállóba, vagy kalandúrán vesz részt. Hiába na, nekem a nyugdíjasokról a Szupernagyi jut eszembe.
  • Kegyeleti támogatás is járna a nyugdíjasoknak. Sőt, ha egyből ő maga is befekszik társa mellé, még 10 % kedvezményt is kap a temetési költségekből.
  • Módosítanánk a Büntető törvénykönyvet, hogy súlyosbító körülménynek számítson az időskorúak ellen elkövetett bűncselekmény. Ezen még gondolkozom, hogyan lehetne megoldani úgy, hogy ne sérüljön a tesókáim érdeke. Elvégre rájuk is kell gondolnom, ők Kurva-ország jövője! Nem tudom látjátok-e, hogy nem azt mondom, hogy erősebb törvényekre, csendőrségre, súlyosabb büntetésekre van szükség, hanem azt ,hogy az idősek ellen elkövetett (jellemzően, csalás, rablás, lopás) bűncselemények esnének más megitélés alá.

 

Kicsit bosszant, hogy a véresszájú, rassziszta, mittoménmilyen másik párt ennél sokkal áttekinthetőbb, reálisabb és ütőképesebb progarmmal rukkolt elő.

  • Ezek között szerepel a  nyugdíjrendszer újragonoldálsa és átalakítása, ami figyelembe veszi a mélyülő demográfiai válságot.
  • Az általunk oly jól kitalált és Izrael által is támogatott kötelező magánnyugdíj-rendszert is megszüntetné ráadásul úgy, hogy annak pozitív hozadéka az egyéni számlavezetés megmaradjon. Ez felháborító, hogy húzunk majd ebből hasznot akkor?
  • Az is kiakasztott, hogy felül akarják vizsgálni a rokkantsági ellátásokat. Miért van erre szükség? Hát a kisebbsígre nem gondolnak? Akkor most az ork anyák feleslegesen károsítják a magzataikat? Milyen világ lesz ez, ha minden a helyére kerül?

A többit nem is írom le, mert a végén még kedvet kaptok hozzá és rossz helyre szavaztok.

Ennyit mára, na most már húzzatok a picsába bele

WebTag.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://anti-gyurcsany.blog.hu/api/trackback/id/tr321689941

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bölcs Bagoly 2011.01.01. 16:51:44

A Lipótmező bezárása helyes dolog volt, és nem köthető Gyurcsány Ferenc nevéhez. Aki ezt teszi, hazudik ma Magyarországon.

PeterBogyo · http://ujbuda.kutyaiskola.eu 2011.01.01. 17:18:00

@Bölcs Bagoly: Én pedig ilyen hazug ember vagyok. Még szerencse, hogy a bejegyzés már egy éves, így nem "ma" hazudok. :p
Szerintem pedig, aki a Lipótmező bezárásával egyetért, az pont oda is való. Bocccsss

PeterBogyo · http://ujbuda.kutyaiskola.eu 2011.01.01. 17:20:43

Amógy érdekes, hogy a postban melített programelemeket pont a Jobbik írta le és most milyen véletlen a Fidesz meg is csinálja. Hmm hmm. Érdekes

Bölcs Bagoly 2011.01.02. 21:40:59

Miért lennék hülye, ha én a LIPÓT bezárását óhajtom? Szerintem minden diliházat már régen be kellett volna már zárni.

PeterBogyo · http://ujbuda.kutyaiskola.eu 2011.01.03. 05:19:37

@Bölcs Bagoly: Es mit csinalsz akkor azzal a sok politikussal? ;)
De tenyleg, hova kerul akkor a sok bolond? Szerinted melyik korhazban kezelik oket? Elarulom, semelyik. Itt maszkalnak kozottunk szabadon. Ja es pl a Lipot nem csak bolondokkal foglalkozott hanem drog es alkoholelvonassal is, raadasul hatekonyan. Egyszeruen csak tul szep helyen volt, tul ertekes telken... Kb mint Sukoro csak kicsiben..

Bölcs Bagoly 2011.01.09. 11:57:24

Elfelejtettem, hogy a Lipót-ban elektrosokk is volt. Ez hülyítő gép. Pontosabban meghülyűl akit ezzel az eljárással kezelnek.

Bölcs Bagoly 2011.01.09. 11:59:35

Legfőbb a személyes szabadság. Csak ennyit szeretnék az Ön bírálatára mondani. Egyébként ha valamely személy valami bűnt követ el, ott a börtön.
süti beállítások módosítása