Nem fogjátok elhinni megtértem! Azt még nem tudom, hogy melyik vallást választom, hiszen gyökereim Izrael felé húznak, de attól, amiről ma írok a blogon, bármelyik krisna-hívő megnyalná mind a tíz ujját. Elkapott valami furcsa érzés, nem elkurtukos, hanem világmegváltós, emberszeretős és itt ember alatt nem csak a magamfajtákra, hanem egész Kurvaországra gondolok. A következő hegyibeszédet adom elő a blogomon, miközben tudjátok jól, milyen nyilatkozatokat tettem és teszek nap mint nap az Ellenségről. Azt mondom: "Nem tudom vannak-e tökéletes emberek. Arra hajlok, hogy nincsenek." Itt persze a jelenlévők mindig kivételek és mivel magam ülök kis irodámban mivel senki se viseli el sokáig baljós kisugárzásomat, ezért bízvást mondhatom, ha a tükörbe nézek látom a tökéletes embert. "Ezzel szemben vannak olyanok, akik képesek kordában tartani a kicsinyességet, az irigységet, az előítéletet, a féltékenységet és még ezernyi nyavalyát, mások meg utat engednek mindezeknek." Azt hinnétek itt magamra gondolok, de szerencsére pár sorral lejjebb cáfolom ezt. "Ha van bűne a kormányra készülő Fidesznek, akkor éppen az, hogy miközben bennünket akart támadni, arra bátorította az embereket, hogy engedjék szabadjára indulataikat, merjenek és akarjanak építeni a bennük rejlő rosszra." Tehát hiába mondom, tenni nem teszem. Erre mondják, hogy bort iszik, de vizet prédikál.

Az utóbbi napokban csak azt látom, hogy egyre feszül a hurok. Minap Balsai István, a Fidesz elnöki stábjának jogi igazgatója tett feljelentést személyem és Janika ellen, akit mint bizonyára hallotátok, jelöltünk az EBRD alelnöki posztájra. Egy hazug, tolvaj Megfelelő ember kényes feladatra. Korábban felmerült az EBRD egyik igazgatósági tanácsi posztja is, innen azonban a választások után felálló új kormány visszahívhatta volna Jancsikát. Az EBRD alelnöki posztját viszont nem kormányzati hatáskörben adjuk oda, vagyis egy kormányváltás után sem kell hazajönnie ennek a szánalmas kis szarcsimbónak. Láthatjátok már dolgozunk azon, miként mentsük át hatalmunkat a választások utáni időkre. Ki van ez találva Barátaim. Hol is tartottam? Ja igen, a feljelentést azért tette az Ellenség embere, mert a 2006-os választásokkor folyamatosan megtévesztettük a választópolgárokat, és nem tettünk eleget az államháztartási és költségvetési helyzetre vonatkozó adatszolgáltatási kötelezettségünknek. Lárifári. Azért miért kell ekkora felhajtás, mert megtiltottam a pénzügyi tárca apparátusának, hogy olyan számításokat végezzenek, melyekből kiderülne, hogyan alakul a tényleges költségvetési hiány a tervezethez képest? Elkurtam? Neeeem, kicsit se! Büszke vagyok rá!

Valami lehet a levegőben a szmogon kívül is, mert sorra érnek minket a csapások, pedig a választási kampány még éppen csak elkezdődött.

Tegnap alkotmányellenesnek minősített ingatlanadó. Lényegében a neve elég megtévesztő, mivel pont az ingatlanok azok, amikre nem vethetjük ki ezt az adónemet. Az Alkotmánybíróság olyan mondvacsinált ürüggyel töröltette visszamenőleg a lakóingatlanra vonatkozó passzust, hogy az nem várt jogbizonytalanságot eredményez. Piha. Még, hogy nem várt? Számítottunk erre a pénzre, sőt már előre bekalkuláltuk a jogbizonytalanság miatt kirót büntetési bevételeket is. Most gondolkozhatunk miként tudnák újabb bőrt lenyúzni a már végletekig kifacsart emberekből, mivel a hajók lajstromba vételét már jóideje senki nem ellenőrzi és lássuk be repülőtulajdonos is meglehetősen kevés van az országban. Bár lehet, hogy a törvényt kiterjesszük a modell és a papírból hajtogatott járművekre is. Majd futunk egy kört a tételes egészségügyi hozzájárulással hátha.. Arról már nem is beszélek, hogy az APEH által készítetett vagyonadó kalkulátorral mostantól maximum a fingom kilövési sebességét számíthatom ki, ráadásul az eddig oly ügyesen begyűjtött adatokat is meg kell semmisítenünk. Mindezt a Ti pénzetekből, potom pártíz millióért. Hát nem megérte?

Antal Attilát a volt BKV vezírt is bekasznizták. Hamarosan neki is hátulról fog becsengetni a villamos, már ha a villamos kifejezés nem sértő egy 150 kilós kancigánynak. Szerintem ez a kifejezés még polkorrekt.

Nem épülhet a Tubesre NATO-radar, így nem tudom mivel fogjuk nyalni a kedves NATO vezetőinek a seggét. Elképzelhető, hogy személyes közbennyalásomjárásomra is szükség lesz majd. Bár A.F. Rasmussen nem egy Fico, de azért várom a találkozást.

Ibolyka és Gabik házasság, ami erősen hasonlít Varánusz Xavér nősülési kisérletéhez, ismét viharos hullámokat ver, ugyanis sorra lépnek ki mögül a még hitelesnek mondható politikusok, mint Boross, Gyenesei, Simonyi. És a sor szerintem még folytatódik.

Hát ezek történtek a héten, pedig még csak szerda van. Na húzzunk bele, messze még a hétvége!

 

Forrás: http://kapcsolat.hu/blog/a_csodak_bennunk_vannak_lehetnek

A bejegyzés trackback címe:

https://anti-gyurcsany.blog.hu/api/trackback/id/tr381706410

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása