Mai bejegyzésem címe arra utal, hogy az Ellenség nem akar kiállni Velem, Attilával egy TV-s vitapárbajra. Az meg sem fordul fejemben, hogy Viktorka nem tekint ellenfélnek és nem kíváncsi a hülyeségeinkre. Eddig sem sokat besztélünk az emúlt évek során, miért pont most változtatna ezen. Sokkal inkább azon kellene elgondolkodnom, hogy kinek is lesz a Párt ellenfele a 2010-es válaztásokon. Népszerűségünk napról napra csökken, lassan már külön listát kell felállítani nekünk, mivel nem lehet egy lapon említeni a többi politikussal.

 

Persze azt a kérdést is feltehettem volna, hogy "Ugye nem lesz hazug és korrupt miniszterelnöke Kurvaországnak?" Erre a válasz sokkal könnyebb. Ha rajtunk múlik, nem lesz! Persze nem amiatt, mert Mi nem vagyunk hazugok és korruptak, hanem mert esélyünk sincs megszerezni az oly áhított hatalmat.

Azt írom: "El fog bujdokolni Fico elől is? Merkel elől is? Sunyítani fog az Európai Tanácsban, ahol nyíltan kell érvelni? Gyáva lesz uniós elnökként, amikor majd egyszerre gyakorol rá nyomást másik huszonhat tagország elnöke, miniszterelnöke?"
Lássuk mit tettünk Mi Fico ellen? Jómagam fényesre nyaltam a szarcsimbókos seggét és még meg is dícsértem, hogy milyen szépen kibabrált a magyarokkal. Merkellel sajnos nem sikerült egyszer sem beszélnem, mivel kisérleteimet mindig elutasította, lényegében arra sem méltatott, hogy írásban válaszoljon. Bezzeg Orbánnal heti kapcsolatban vannak és folyton beszélgetnek. EU-s sikereink felsorolására egy bélyeg méretű papírlap is elég lenne és még így se tudnánk teleírni. Hát ezt tettem Én, ilyen sikereket értünk el Mi a külpolitika terén olyan kiváló külügyminiszterekkel az oldalunkon mint - Fico szerint kócoshajú - Kingus, vagy mint Dr. Balázs Petike akinek neve 2009.04.16 (hivatalba lépésének kezdete) óta egyszer, amerikai látogatása alkalmával jelent meg a sajtóban. Lényegében olyan mintha nem is lenne és ezzel hűen tükrözi külpolitkánkat. Hiába, ilyen egy igazi külügyminiszter.
 
Persze a magam furcsa módján elismerem az Ellenség érdemeit: "Orbán jó sértegetésben, gyalázkodásban, hívek zárt körében mondott monológokban." Sajnos Én még ebben sem tudok eredményeket felmutatni, lényegében egyetlen amiben jó vagyok az a futás, ennek azonban kevés haszna van a jelenlegi politikában, de helyzeti előnyt jelent majd a jövőben, amikor a számonkérés elöl külföldre kell menekülnöm, amint ahogy Tibi is tette ezt pár hónapja.
 

Azt már láthatjátok, hogy megkezdük a kampányolást. Sorra megyünk és hülyítjük a népet, miközben egyre több Párttagról, vagy Pártközeli politikusrtól derülki, hogy vaj van a füle mögött.  BKV botrány, vesztegetési ügyek, ingatlanpanama és még sorolhatnám. Sajnos pont a legrosszabbkor derült ki az is, hogy el akartuk adni Kurva-ország vízkészletét. Igen nem elég, hogy a magyar cégeket, a magyar földet idegenek kezére játszottuk, most hazánk legnagyobb értékét a vízet is kampósorrú barátaink kezére adjuk. Az ügy nem friss, de csak most kerültek elő olyan bizonyítékok, amik alátámasztják, hogy burkolt privatizációs előkészület volt az MNV Zrt.-nek a regionális vízműtársaságok átszervezésére tett kísérlete tavaly. Veolia Eau és a Suez Environnement persze tagad, de teljesen nyilvánvaló, hogy ennek a két vállalatnak Kurva-ország vízkészletére fáj a foga, hiszen ennyi és ilyen jó minőségű víz nem található máshol Európában.

Nem tudom még mi derülhet ki áprilisig Rólam, de ha csak a fele annak, amit valóban elkövetem Kurva-ország ellen, már az is kimeríti a hazaárulás fogalmát. Remélem nem állítják vissza a halálbüntetést, mert akkor végem!

Most rettegek és csak be(le)húzom fülem farkam!

 

Forrás: http://kapcsolat.hu/blog/lehet_hogy_gyava_miniszterelnokunk_lesz

A bejegyzés trackback címe:

https://anti-gyurcsany.blog.hu/api/trackback/id/tr431741447

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása