PeterBogyo 2010.02.15. 09:20

? Rettegek ?

Ma a szokásostól eltérően lehet, hogy két bejegyzés is lesz, mivel ma ide írok először, aztán meg ha van kedvem írok nyálas kis barátaimnak és bezsebelek párszár "jóreggelt voltminiszterelnökúr" bejegyzést, ami maximum amúgy sem lankadó önbizalmamat erősíti csak, nem a Pártot. Majd ezek után amit ott nem írtam az itt megírom.

De most vegyük sorra mitől is rettegek. Sokan azt hiszik, hogy a választási vereség aggaszt, de most a Párton belüli illetve az általunk média által felkapott hírek miatt aggódom legfőképp. Ildike a múlt héten elég vicces, de ezt  tőle már megszoktuk, hisz humora Csák Noriszével vetekszik komoly kijelentést tett. Valami olyasmit mondott, hogy feljelent mindenkit, aki a Pártot becsmérelve kollektív bűnösségről, hazugságokról beszél. Eddig nem tudtam, hogy ellenem is kampányol, de ugye az öszödi beszédben pont én mondtam azt ,hogy "hazudtunk", meg, hogy "majd beledöglöttünk, hogy nem csináltunk semmit", meg hasonlóakat. Szóval most várom az idézést, bár ez nem meglepő, mert az elmúlt pár hónapban többet jártam a bíróságon, magam vagy környezetem viselt dolgai miatt, mint más fodrásznál.Mást is mondott Ibolyka, mégpedig azt, hogy aki hallgat azt is feljelenti. Lényegében ezen az alapon egész Kurva-országot a vádlottak padjára citálhatja. Így legalább összevonhatjuk ezt a kopogtatócédulák gyűjtésével. Bizonyára sokan adják ezek után ránk a voksukat.

Másik amiért rettegni kell, az a 22 éves fiú, aki mint a napokban kiderült, 22 embert akart meggyilkolni. Erről a blogjáról értesültünk. A nyomozók elmondtak, hogy minden adott volt terve kivitelezéséhez, hiszen már 2 évvel ezelőtt járt a tervezett gyilkosságok helyszínén (pláza és iskola) illetve járt lőklubba, volt lőfegyvere. Ezek alapján nekem is van félni valóm, mivel bármikor letartóztathatnak nemi erőszak vádjával. A célpont bárki lehet, hiszen a körülmények adottak, a tett helyszínén (hálószoba - franciaágy) már többször is jártam, sőt eddigi életem során gyakoroltam is a tettet, különféle klubokban, sőt néha még otthon is. Súlyosbító körülmény, hogy a tett elkövetéséhez szükséges szerszám is mindig nálam van, ráadásul (talán beteges) de naponta többször is kezembe fogom (pl wc-zés közben). Mivel blogot is vezetek, ezért egy Ellenség által felbérelt pszihomókus bármikor kielemzi bejegyzéseimet és már mehetek is a börtönbe. Mi is ezt tettük, így terelve el a témát a választásokról, botrányokról.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Higgyétek el barátaim a baglyok nem azok amiknek látszanak. Hát húzzatok bele!

 

UPDATE:

ÚJabb gyanús elemekre lett figyelmes az MSZP csúcspszihológusa József, aki szerint eljött a végh. A két azóta poszumusz előzetesben lévő terrorista tömeggyilkost szintén írásai buktatták le.

J. Attila a következőket írta egy régebbi blogbejegyzésében.

"Tiszta szívvel betörök,
ha kell, embert is ölök"

Másik, egy háborút is megjárt veterán P Sándor, aki vélhetőleg forradalom kirobbantásra is készült, - így összefüggésbe hozható B. Györggyel, - a következőket írta

"Ha holnap sem lesz a végitélet:
Beások a föld közepéig,
Lőport viszek le
És a világot a
Levegőbe röpítem... hahaha!"

Milyen egy országban élünk, valaki már igazán rendet tehetne? Drazsé hol vagy?

2 komment

Címkék: s.ábel

WebTag.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://anti-gyurcsany.blog.hu/api/trackback/id/tr471759375

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jpmjpm 2010.02.15. 13:10:59

"jóreggelt voltminiszterelnökúr"

Nem-nem. Csak simán "jóreggelt miniszterelnökúr". A "volt" az nincs ott. Ettől is agyhalott az egész brigád.

PeterBogyo · http://ujbuda.kutyaiskola.eu 2010.02.15. 14:50:58

hehe igen, javítottam is, mert ugye legalább Mi legyünk polkorrektek, a végén még fasisztaantiszemita leszek, ha ilyet benne hagyok :P
süti beállítások módosítása