Ma végérvényesen és elkerülhetetlenül új erő jelent meg a magyar politika egén. Ez a párt - gyengébbek kedvéért nem ránk és nem a Fideszre, vagy a semmibőljöttszsdszmaradék LMPre gondolok - ha csak felét, negyedét képes beváltani politikai ígéreteinek, akkor végre új, jobb és magyarabb idők következnek, ahol a magamfajtának nem politikai karrier, hanem sokéves börtön a büntetése, olyan börtönben, ami tényleg bűntetés és nem szabadidőközpont! 

Mivel ezzel számomra is lezártult egy korszak, ezért ezt a blogot bezárom. Legyen ez mementója az elmúlt 8 évnek.

Most már elhúzzuk a belünket!

WebTag.hu

A következő történet szereplői kitaláltak. Minden egyezés a valósággal csupán a véletlen műve. A három szereplő Baróczi Bávid, Ü. Übert és Kiptai Laudia.
Bávid nem volt buzi. Imádta a nőket, de ez nem mérhetettlen szexvágyából hanem depressziójából fakadt. Szerette szeretve érezni magát Ugyanezen okból kezdett férfiakkal is. Titokban. Tehát Bávid biszex volt. Erre egyébként még az általam - még a  KISZes - időkben rendezett homopartikon jött rá. Erről kevesen tudtak és akik tudtak azok sem beszéltek. Bávid szeretett buzibárokba járni, mivel itt nem volt olyan feltűnő és szabadon ismerkedhetett mindkét nem képviselőivel. Ebben nem lett volna semmi baj. Bávid összeismerkedett Laudiával és beleszeretett. A házasságot tervezte, de sajnos egy "jóbarát" bekavart. Übert nem bírta elviselni, hogy Bávid szakítani akar vele és ezért megfenyegette, hogy kitálal Laudiának vagy a sajtónak. Ez Bávidnak egyenlő lett volna a véggel, mivel félt, hogy szerelme Laudia szakítana ezért vele illetve amúgyis hátrányosan kezelték származása miatt, így egy ilyen törés karrierje végét is jelentette volna. Nem volt más választása. A halála napján törölte magát közösségi oldalakról, nehogy késöbb kapcsolatrendszere alapján kiderüljön kettős viszonya, illetve megtiltotta Übertnek hogy aznap felmenjen hozzá. Bávid, hogy elkerülje a csalódást, hogy ne kelljen Laudia és mások elött vállalni kettősségét öngyilkos lett. Felakasztotta magát. (halála elötti kommentjeit is ebben a fényben kell olvasni. Úgy érezte ez számára az egyetlen megoldás).
Übert azt hitte Bávid csak szakít vele és ezért nem veszi fel egész nap a telefont, ezért felment hozzá. A lakás elött kisebb jelenetett rendezett, majd mivel azt hitte Bávid bent van csak nem figyel rá, ezért betörte az ajtót és ott találta Bávidot felakasztva. Próbálta újraéleszteni de hiába. Aztán Übert elment és megpróbálta tisztára hazudni magát és Bávidot a TVben. Sikerült e?

Barátaim! A tegnapi sikeres ülésnap példáját követve új törvényjavaslaton dolgozunk Tibivel. A törvény előkészítésébe bevontuk Slomót és Simon Fehértartalmazót is, hiszen ők már sikeresen végigvittek egy nagyon hasonló projectet. A lényeg, hogy végkép eltöröljük a magyarságtudatot. Pár pont a törvényből:

 • Tilos a Fehérló Fia mesebéli használata, mivel támogatta a sárkány világuralmi terveit,
 • Koponyányi Monyók hercegnőket rejtegetett a sárkány elöl és erről naplót is vezetett, amit golyóstollal írt.
 • A hétfejű gonosz sárkány hatmillió hercegnő kínhaláláért felelős, akik a sárkány kénköves barlangjába lelték halálukat.
 • A hercegnőkből minden esetben kabátot, cipőt, szappant és szőnyeget csináltak a sárkány szolgái,
 • Tilos a mesékben a cigányok romák negatív megkülönböztetése,
 • A Süsü népellenség, mivel a sárkányokat jóságosnak állítja be,

Aki ezeket a pontokat megkérdőjelezi, netán megszegi, halálnak halálával hal! Erre az egy esetre egyébként tervezzük a halálbüntetés visszaállítását is, mivel ez nagyobb vétek, mint a pedofilia, a rablógyilkosság vagy a nemlétező cigánybűnözés.

Hát így élunk mi Kurva-országban, aki nem hiszi járjon utána...

 

Mai (eheti?) blogbejegyzésem, pontosan annyit ér mint a kormányzással töltött időszakom. EGY KALAP SZART SE! és most csak azért írom ennyire kiemelten, mert nem tudom hol lehet 30-as betűméretre változtatni, különben azzal emelném ki. Öt sor, ennyire futotta. Ennek nagy része arról szól, hogy akik ott voltak az ünneplésen, azok írják meg véleményüket. Gondolom vagy kevesen voltunk, mert nem mindenki hozott még egy embert, vagy nem volt akkora siker és ugye a negatív kritikát szorgos kis moderátoraim folyamatosan törlik, mivel szemben az átlag 5 seggnyalás / perc bejegyzés számmal most alig 20 bejegyzés figyel a blogon. Ez azért erős kritika lenne, ha valaha is adtam volna mások véleményére. Így csak egy laza lárifári.

Azért nem mejünk el szó nélkül a hétvége mellett, hiszen Atika végre közhírré tétette a Párt választási programját. Ahhoz képest, hogy már 2 éve hirdetjük, hogy megszorításokra van szükség igencsak bőkezűen bánunk az ígéretekkel. Szokásunkhoz híven hazudunk, mivel igazi tétje nincs a dolognak ezért lényegében a csillagokat is lehazudhatjuk az égről, bármit beígérhetünk.
Így került a listába

 • a járulékteher 4%pontos csökkentése,
 • a 15 millió forint feletti kerestek 50% szja kulcsa,
 • az alanyi jogon járó internet,
 • a szakmunkásösztöndíj,
 • a termőföld-vásárlási moratórium meghosszabbítása,
 • a 35 év felettiek ingyenes nyelvtanulása,
 • a 35 alattiak elsőlakás-vásárlási illetékének eltörlése stbstb.

Az első változatban még szerepeltek a következő ígéretek is.

 • A sör ingyenessé tétele,
 • a szabadtéri csoki szökőkutak bevezetése,
 • évente egyszer ingyenes üdülés az ország  valamelyik luxusszállodájában,
 • a 18 évet betöltötteknek ingyenes autó kiutalása,
 • az 50 év felettieknek havi 20.000 forintos benzinpénz hozzájárulás
 • valamint a halál utáni garantált Mennyországba kerülés amennyiben az illető Párttag,

de ezeket végül külső nyomásra kivettük a programból. A külső nyomásnál itt arra gondolok, hogy mi nem éreztük magunkat rosszul ezen nyilvánvaló hazugságok miatt.
Tehát most ez egy kiváló lehetőség, hogy megcsillantsuk fantáziánkat és olyanokat ígérjük amikről tudjuk, soha nem kell valóra váltanunk őket. Ez ebben az igazán szép. És mint tudjátok ebben mi igazán jók vagyunk,

Hát belehúzunk!

 

Forrás: http://kapcsolat.hu/blog/negy_eves_a_blog

Először is az kellene, hogy bocsánatot kérjek. Nem csak az elmúlt 8 évért és azért ahova Kurva-országot juttattam, hanem azért is, mert tegnap azt mondtam írok, aztán mégse tettem. Tehát ezért illene egy elnézést mondanom, de tőlem ilyet ne várjatok. Lárifári. És most lássuk miről is dumáltam kis barátaimnak odaát a másik blogon.

Ahogy közeleg a Választás írásaim mind inkább telnek meg politikai tartalommal. A délutáni főzés és a hétvégi mozizás helyett manapság a politikáról, de legfőképpen az Ellenségről írok. Ma sem volt ez másképp. Lényegében egész végig szapulom a szomszédomat, hogy eddig miért nem, most meg miért tesz dolgokat és egyébként is.... Az egész írásnak se füle se farka.

Persze söprögethetnék a saját házam táján is, hiszen minő véletlen a mai nap sem maradtunk botrányok nélkül. Valahogy kiderült, hogy a MEH 45 ezer forintos órabért fizetett ki egy ügyvédi irodának, hogy védjenek az őszödi beszédben említett hazugságok és adateltitkolások miatt ellenem indított perben. Igen jól olvassátok, a Ti pénzeteken védtek Engem úgy, hogy pont Nektek hazudtam. Nem tudom érzitek e a dolog pikantériáját. Az lenne még csak szép, ha a per elvesztése után annak perköltségét is veletek fizettetném ki. Pedig higgyétek el, Ti mindenképp fizetni fogtok.. hehehehe.

Addig meg húzzatok bele, dolgozzatok, hogy legyen miből kifizetnetek az általam okozott adósságokat.

 

Forrás: http://kapcsolat.hu/blog/napokig_vartam_hogy_orban_nekimenjen_a_kormanynak

PeterBogyo 2010.02.15. 09:20

? Rettegek ?

Ma a szokásostól eltérően lehet, hogy két bejegyzés is lesz, mivel ma ide írok először, aztán meg ha van kedvem írok nyálas kis barátaimnak és bezsebelek párszár "jóreggelt voltminiszterelnökúr" bejegyzést, ami maximum amúgy sem lankadó önbizalmamat erősíti csak, nem a Pártot. Majd ezek után amit ott nem írtam az itt megírom.

De most vegyük sorra mitől is rettegek. Sokan azt hiszik, hogy a választási vereség aggaszt, de most a Párton belüli illetve az általunk média által felkapott hírek miatt aggódom legfőképp. Ildike a múlt héten elég vicces, de ezt  tőle már megszoktuk, hisz humora Csák Noriszével vetekszik komoly kijelentést tett. Valami olyasmit mondott, hogy feljelent mindenkit, aki a Pártot becsmérelve kollektív bűnösségről, hazugságokról beszél. Eddig nem tudtam, hogy ellenem is kampányol, de ugye az öszödi beszédben pont én mondtam azt ,hogy "hazudtunk", meg, hogy "majd beledöglöttünk, hogy nem csináltunk semmit", meg hasonlóakat. Szóval most várom az idézést, bár ez nem meglepő, mert az elmúlt pár hónapban többet jártam a bíróságon, magam vagy környezetem viselt dolgai miatt, mint más fodrásznál.Mást is mondott Ibolyka, mégpedig azt, hogy aki hallgat azt is feljelenti. Lényegében ezen az alapon egész Kurva-országot a vádlottak padjára citálhatja. Így legalább összevonhatjuk ezt a kopogtatócédulák gyűjtésével. Bizonyára sokan adják ezek után ránk a voksukat.

Másik amiért rettegni kell, az a 22 éves fiú, aki mint a napokban kiderült, 22 embert akart meggyilkolni. Erről a blogjáról értesültünk. A nyomozók elmondtak, hogy minden adott volt terve kivitelezéséhez, hiszen már 2 évvel ezelőtt járt a tervezett gyilkosságok helyszínén (pláza és iskola) illetve járt lőklubba, volt lőfegyvere. Ezek alapján nekem is van félni valóm, mivel bármikor letartóztathatnak nemi erőszak vádjával. A célpont bárki lehet, hiszen a körülmények adottak, a tett helyszínén (hálószoba - franciaágy) már többször is jártam, sőt eddigi életem során gyakoroltam is a tettet, különféle klubokban, sőt néha még otthon is. Súlyosbító körülmény, hogy a tett elkövetéséhez szükséges szerszám is mindig nálam van, ráadásul (talán beteges) de naponta többször is kezembe fogom (pl wc-zés közben). Mivel blogot is vezetek, ezért egy Ellenség által felbérelt pszihomókus bármikor kielemzi bejegyzéseimet és már mehetek is a börtönbe. Mi is ezt tettük, így terelve el a témát a választásokról, botrányokról.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Higgyétek el barátaim a baglyok nem azok amiknek látszanak. Hát húzzatok bele!

 

UPDATE:

ÚJabb gyanús elemekre lett figyelmes az MSZP csúcspszihológusa József, aki szerint eljött a végh. A két azóta poszumusz előzetesben lévő terrorista tömeggyilkost szintén írásai buktatták le.

J. Attila a következőket írta egy régebbi blogbejegyzésében.

"Tiszta szívvel betörök,
ha kell, embert is ölök"

Másik, egy háborút is megjárt veterán P Sándor, aki vélhetőleg forradalom kirobbantásra is készült, - így összefüggésbe hozható B. Györggyel, - a következőket írta

"Ha holnap sem lesz a végitélet:
Beások a föld közepéig,
Lőport viszek le
És a világot a
Levegőbe röpítem... hahaha!"

Milyen egy országban élünk, valaki már igazán rendet tehetne? Drazsé hol vagy?

2 komment

Címkék: s.ábel

Mai bejegyzésem címe arra utal, hogy az Ellenség nem akar kiállni Velem, Attilával egy TV-s vitapárbajra. Az meg sem fordul fejemben, hogy Viktorka nem tekint ellenfélnek és nem kíváncsi a hülyeségeinkre. Eddig sem sokat besztélünk az emúlt évek során, miért pont most változtatna ezen. Sokkal inkább azon kellene elgondolkodnom, hogy kinek is lesz a Párt ellenfele a 2010-es válaztásokon. Népszerűségünk napról napra csökken, lassan már külön listát kell felállítani nekünk, mivel nem lehet egy lapon említeni a többi politikussal.

 

Persze azt a kérdést is feltehettem volna, hogy "Ugye nem lesz hazug és korrupt miniszterelnöke Kurvaországnak?" Erre a válasz sokkal könnyebb. Ha rajtunk múlik, nem lesz! Persze nem amiatt, mert Mi nem vagyunk hazugok és korruptak, hanem mert esélyünk sincs megszerezni az oly áhított hatalmat.

Azt írom: "El fog bujdokolni Fico elől is? Merkel elől is? Sunyítani fog az Európai Tanácsban, ahol nyíltan kell érvelni? Gyáva lesz uniós elnökként, amikor majd egyszerre gyakorol rá nyomást másik huszonhat tagország elnöke, miniszterelnöke?"
Lássuk mit tettünk Mi Fico ellen? Jómagam fényesre nyaltam a szarcsimbókos seggét és még meg is dícsértem, hogy milyen szépen kibabrált a magyarokkal. Merkellel sajnos nem sikerült egyszer sem beszélnem, mivel kisérleteimet mindig elutasította, lényegében arra sem méltatott, hogy írásban válaszoljon. Bezzeg Orbánnal heti kapcsolatban vannak és folyton beszélgetnek. EU-s sikereink felsorolására egy bélyeg méretű papírlap is elég lenne és még így se tudnánk teleírni. Hát ezt tettem Én, ilyen sikereket értünk el Mi a külpolitika terén olyan kiváló külügyminiszterekkel az oldalunkon mint - Fico szerint kócoshajú - Kingus, vagy mint Dr. Balázs Petike akinek neve 2009.04.16 (hivatalba lépésének kezdete) óta egyszer, amerikai látogatása alkalmával jelent meg a sajtóban. Lényegében olyan mintha nem is lenne és ezzel hűen tükrözi külpolitkánkat. Hiába, ilyen egy igazi külügyminiszter.
 
Persze a magam furcsa módján elismerem az Ellenség érdemeit: "Orbán jó sértegetésben, gyalázkodásban, hívek zárt körében mondott monológokban." Sajnos Én még ebben sem tudok eredményeket felmutatni, lényegében egyetlen amiben jó vagyok az a futás, ennek azonban kevés haszna van a jelenlegi politikában, de helyzeti előnyt jelent majd a jövőben, amikor a számonkérés elöl külföldre kell menekülnöm, amint ahogy Tibi is tette ezt pár hónapja.
 

Azt már láthatjátok, hogy megkezdük a kampányolást. Sorra megyünk és hülyítjük a népet, miközben egyre több Párttagról, vagy Pártközeli politikusrtól derülki, hogy vaj van a füle mögött.  BKV botrány, vesztegetési ügyek, ingatlanpanama és még sorolhatnám. Sajnos pont a legrosszabbkor derült ki az is, hogy el akartuk adni Kurva-ország vízkészletét. Igen nem elég, hogy a magyar cégeket, a magyar földet idegenek kezére játszottuk, most hazánk legnagyobb értékét a vízet is kampósorrú barátaink kezére adjuk. Az ügy nem friss, de csak most kerültek elő olyan bizonyítékok, amik alátámasztják, hogy burkolt privatizációs előkészület volt az MNV Zrt.-nek a regionális vízműtársaságok átszervezésére tett kísérlete tavaly. Veolia Eau és a Suez Environnement persze tagad, de teljesen nyilvánvaló, hogy ennek a két vállalatnak Kurva-ország vízkészletére fáj a foga, hiszen ennyi és ilyen jó minőségű víz nem található máshol Európában.

Nem tudom még mi derülhet ki áprilisig Rólam, de ha csak a fele annak, amit valóban elkövetem Kurva-ország ellen, már az is kimeríti a hazaárulás fogalmát. Remélem nem állítják vissza a halálbüntetést, mert akkor végem!

Most rettegek és csak be(le)húzom fülem farkam!

 

Forrás: http://kapcsolat.hu/blog/lehet_hogy_gyava_miniszterelnokunk_lesz

A cím kicsit megtévesztő, mivel azt sugallja eddig értettem, hogy mit csinál az MDF. Sőt, hogy egyáltalán értek is bármihez. Természetesen azt, amit én mondok neki, hiszen a Demokrata Fórum, - mint már többször is hangsúlyoztam - a legbaloldalibb jobboldali párt. Mindenben a Mi érdekeinket képviseli.  Szóval nem értem őket, hiszen ha valódi jobboldali párt lennének, akkor nem a mi seggünket kellene nyalniuk, ha pedig baloldaliak akkor miért nem lépnek fel keményebben az Ellenséggel szemben. Amúgy ma megleptem blogolvasó barátaimat, mivel egy politikai blogon, hosszú hetek óta először, nem a kikerics virágzásáról vagy a tiszavirágok túlfokozott nemi életéről (hiszen egész nap dugnak) írok, hanem belemártom magam a politika - főképp tőlem - csatakos, szennyes világába. Azt írom: "Soha nem gondoltam azt, hogy jó lenne Magyarországnak egy kétpárti politikai rendszer." Igen ez így van, mivel mindig is az egypártrendszer híve voltam. Így volt ez a KISZ-es időkben is így vagyok vele ma is. Nem tagadom meg amit mondtam.

APROpó. Mivel ma lesz a meghallgatásom abban - a szerintem választási kampány részeként előrángatott - az ügyben, hogy a 2006-os választáskor bizony Jancsikával eltitkoltunk egysmást Kurvaország pénzügyi helyzetéről. Tiszta szívvel vallom és ezt Jancsi nevében is állíthatom nem hazudtunk! Az, hogy régebbi nyilatkozatainkban ezzel merőben mást állítunk, csupán lárifári, semmi más. Jaa, hogy az öszödi beszéd? Ott se voltam! Rágalom! Az Ellenség lejárató-kampányának része! "Szóval egyáltalán nem vagyok boldog attól, hogy most, a következő választások előtt az SZDSZ-nek lassan csak elméleti esélyei maradtak arra, hogy parlamenti párt maradjon." Hiszen ők nem csak elv-, de hittársaim is, a szó szoros és átvitt értelémben egyaránt. Mit lesz most a sabbatokkal, a sok üneppléssel, amik mind ugyanarról szólnak?

 • Meg akartak ölni minket!
 • Nem sikerült! (hehehehe)
 • Együnk!

"Örömmel láttam viszont, hogy az MDF mintha egyre inkább erőre kapna, jó érzéseimből az sem vont le semmit, hogy ilyen-olyan ellenfeleim azt terjesztik, hogy anyagilag vagy egyéb módon támogatom az MDF-et, vagy bármely jelöltjét. Ez kérem ócska kis hazugság, méregkeverés. A politikai rivális tisztelete nem egyenlő a titkos paktumokkal vagy a nyílt árulással." Ez akár még hihető is lenne, ha nem lenne hamis minden szó, ami ajkaimat elhagyja. Higyjétek el Barátaim, tiltakozásom a legmeggyőzőbb bizonyítéka annak, hogy mi pénzeljük az MDF-et. Nem kicsit, nagyon! Hiszen aki oda szavaz, az az Ellenségtől vesz el szavazatot. Sajnos bármit is trükközünk, nem lesz elegendő szavazatuk ahhoz, hogy átlépjék az 5%-os küszöböt.

A héten egyébként tovább szorult a hurok Hagyó Miki körül. Hiába tudtuk Zushlag Janó körüli vizet szépen kisimítani, most Miki körül kellene ugyanezt tennük, hiszen nekünk is lopott nem csak magának, de a választások közepette csak anniyi időnk maradt, hogy felszólítottuk Mikikét, hogy hagyja el a listát. Most.

Itt tartunk, de ennél még fogunk mi lejjebb sűllyedni. Láthatóan a 2010 nem a Mi évünk lesz. Hát addig is húzzunk bele és lopjunk annyit amennyit csak bírunk. Ez most a cél!

 

Forrás: http://kapcsolat.hu/blog/mostanra_osszezavart_az_mdf

1 komment

Címkék: mdf

Nem fogjátok elhinni megtértem! Azt még nem tudom, hogy melyik vallást választom, hiszen gyökereim Izrael felé húznak, de attól, amiről ma írok a blogon, bármelyik krisna-hívő megnyalná mind a tíz ujját. Elkapott valami furcsa érzés, nem elkurtukos, hanem világmegváltós, emberszeretős és itt ember alatt nem csak a magamfajtákra, hanem egész Kurvaországra gondolok. A következő hegyibeszédet adom elő a blogomon, miközben tudjátok jól, milyen nyilatkozatokat tettem és teszek nap mint nap az Ellenségről. Azt mondom: "Nem tudom vannak-e tökéletes emberek. Arra hajlok, hogy nincsenek." Itt persze a jelenlévők mindig kivételek és mivel magam ülök kis irodámban mivel senki se viseli el sokáig baljós kisugárzásomat, ezért bízvást mondhatom, ha a tükörbe nézek látom a tökéletes embert. "Ezzel szemben vannak olyanok, akik képesek kordában tartani a kicsinyességet, az irigységet, az előítéletet, a féltékenységet és még ezernyi nyavalyát, mások meg utat engednek mindezeknek." Azt hinnétek itt magamra gondolok, de szerencsére pár sorral lejjebb cáfolom ezt. "Ha van bűne a kormányra készülő Fidesznek, akkor éppen az, hogy miközben bennünket akart támadni, arra bátorította az embereket, hogy engedjék szabadjára indulataikat, merjenek és akarjanak építeni a bennük rejlő rosszra." Tehát hiába mondom, tenni nem teszem. Erre mondják, hogy bort iszik, de vizet prédikál.

Az utóbbi napokban csak azt látom, hogy egyre feszül a hurok. Minap Balsai István, a Fidesz elnöki stábjának jogi igazgatója tett feljelentést személyem és Janika ellen, akit mint bizonyára hallotátok, jelöltünk az EBRD alelnöki posztájra. Egy hazug, tolvaj Megfelelő ember kényes feladatra. Korábban felmerült az EBRD egyik igazgatósági tanácsi posztja is, innen azonban a választások után felálló új kormány visszahívhatta volna Jancsikát. Az EBRD alelnöki posztját viszont nem kormányzati hatáskörben adjuk oda, vagyis egy kormányváltás után sem kell hazajönnie ennek a szánalmas kis szarcsimbónak. Láthatjátok már dolgozunk azon, miként mentsük át hatalmunkat a választások utáni időkre. Ki van ez találva Barátaim. Hol is tartottam? Ja igen, a feljelentést azért tette az Ellenség embere, mert a 2006-os választásokkor folyamatosan megtévesztettük a választópolgárokat, és nem tettünk eleget az államháztartási és költségvetési helyzetre vonatkozó adatszolgáltatási kötelezettségünknek. Lárifári. Azért miért kell ekkora felhajtás, mert megtiltottam a pénzügyi tárca apparátusának, hogy olyan számításokat végezzenek, melyekből kiderülne, hogyan alakul a tényleges költségvetési hiány a tervezethez képest? Elkurtam? Neeeem, kicsit se! Büszke vagyok rá!

Valami lehet a levegőben a szmogon kívül is, mert sorra érnek minket a csapások, pedig a választási kampány még éppen csak elkezdődött.

Tegnap alkotmányellenesnek minősített ingatlanadó. Lényegében a neve elég megtévesztő, mivel pont az ingatlanok azok, amikre nem vethetjük ki ezt az adónemet. Az Alkotmánybíróság olyan mondvacsinált ürüggyel töröltette visszamenőleg a lakóingatlanra vonatkozó passzust, hogy az nem várt jogbizonytalanságot eredményez. Piha. Még, hogy nem várt? Számítottunk erre a pénzre, sőt már előre bekalkuláltuk a jogbizonytalanság miatt kirót büntetési bevételeket is. Most gondolkozhatunk miként tudnák újabb bőrt lenyúzni a már végletekig kifacsart emberekből, mivel a hajók lajstromba vételét már jóideje senki nem ellenőrzi és lássuk be repülőtulajdonos is meglehetősen kevés van az országban. Bár lehet, hogy a törvényt kiterjesszük a modell és a papírból hajtogatott járművekre is. Majd futunk egy kört a tételes egészségügyi hozzájárulással hátha.. Arról már nem is beszélek, hogy az APEH által készítetett vagyonadó kalkulátorral mostantól maximum a fingom kilövési sebességét számíthatom ki, ráadásul az eddig oly ügyesen begyűjtött adatokat is meg kell semmisítenünk. Mindezt a Ti pénzetekből, potom pártíz millióért. Hát nem megérte?

Antal Attilát a volt BKV vezírt is bekasznizták. Hamarosan neki is hátulról fog becsengetni a villamos, már ha a villamos kifejezés nem sértő egy 150 kilós kancigánynak. Szerintem ez a kifejezés még polkorrekt.

Nem épülhet a Tubesre NATO-radar, így nem tudom mivel fogjuk nyalni a kedves NATO vezetőinek a seggét. Elképzelhető, hogy személyes közbennyalásomjárásomra is szükség lesz majd. Bár A.F. Rasmussen nem egy Fico, de azért várom a találkozást.

Ibolyka és Gabik házasság, ami erősen hasonlít Varánusz Xavér nősülési kisérletéhez, ismét viharos hullámokat ver, ugyanis sorra lépnek ki mögül a még hitelesnek mondható politikusok, mint Boross, Gyenesei, Simonyi. És a sor szerintem még folytatódik.

Hát ezek történtek a héten, pedig még csak szerda van. Na húzzunk bele, messze még a hétvége!

 

Forrás: http://kapcsolat.hu/blog/a_csodak_bennunk_vannak_lehetnek

A Kapcsolat.hu oldal ma nem elérhető ezért csak ide tudom megírni nektek a fejleményeket. Elindult a választási hazugságkampány. Sok gondolkodás előzte meg ezt. Attilával egyeztetnünk kellett a stratégiát. Azon gondolkoztunk, ki legyen a kampány célközönsége. Először színes, szagos barátainkra gondoltuk, hiszen annyit tettünk értük az elmúlt 8 évben, hogy igazán viszonozhatnák kedvességünket. De tudjuk rájuk nem számíthatunk, mivel ahhoz húz a szívük, aki több rendkívüli választási segílykét kínál számukra. Ők már csak ilyenek. A Választás nekik majdnem akkora ünnep mint a Lomtalanítás. Ilyenkor tuti, hogy pénz áll a házhoz.

Tehát róluk letettünk. Arra jutottunk, hogy aki ránk szavaz az nem lehet épeszű ember, így kerültek képbe az agyérelmeszesédben és Alzheimer-kórban leginkább szenvedő nyugdíjas korosztály. Eszünkbe jutottak még a félőrültek, de sajnos amióta Lipótot bezárattuk, nehezen tudjuk utolérni ezen választóinkat. Persze ott sem mindenkire számíthatunk, mert hiába ködösítünk még ők is átlátnak a szitán. De ez is több mint a semmi. Azzal főzünk ami van. Először  a "Csirkefarhátat mindenkinek" kampányszlogennel akartunk előrukkolni, de végül Atika mértékletességre intett. Azt monda, hogy nem szabad olyan ígéretett tenni, amit aztán könnyű számonkérni, és ebben igazat kell adnom neki. Így lett végül pár semmitmondó ígéret, amivel az idős korosztályt magunkhoz akarjuk édesgetni. Sajnos nehezen felejtik el, hogy pont mi vontuk meg tőlük a 13. havi nyugdíjat, az özvegyi nyugdíjat és persze, hogy egyáltalán nem teljesítettük a legutóbbi ígéreteinket. Ezeket amúgy most újból felhasználjuk. De lássuk mit kíván a magyar nyugdíjas szerintem.

 • Ingyenes internetet. Ez szerintem alap, igaz se pénzük nincs a gép megvásárlására, se kezelni nem tudják az új technikákat, de ez legyen az ő bajuk. Majd az unoka örülni fog neki. Piroska is nyugdíjas korban van és imád MMORPG-zni. Most egy törpe harcossal nyomul, Apró néven a WOW-ban.
 • Ingyenes utazás, üdülési csekk. Ez így egyben nagyon ütős. Már látom, ahogy Mariska néni befizeti magát a Wellness szállóba, vagy kalandúrán vesz részt. Hiába na, nekem a nyugdíjasokról a Szupernagyi jut eszembe.
 • Kegyeleti támogatás is járna a nyugdíjasoknak. Sőt, ha egyből ő maga is befekszik társa mellé, még 10 % kedvezményt is kap a temetési költségekből.
 • Módosítanánk a Büntető törvénykönyvet, hogy súlyosbító körülménynek számítson az időskorúak ellen elkövetett bűncselekmény. Ezen még gondolkozom, hogyan lehetne megoldani úgy, hogy ne sérüljön a tesókáim érdeke. Elvégre rájuk is kell gondolnom, ők Kurva-ország jövője! Nem tudom látjátok-e, hogy nem azt mondom, hogy erősebb törvényekre, csendőrségre, súlyosabb büntetésekre van szükség, hanem azt ,hogy az idősek ellen elkövetett (jellemzően, csalás, rablás, lopás) bűncselemények esnének más megitélés alá.

 

Kicsit bosszant, hogy a véresszájú, rassziszta, mittoménmilyen másik párt ennél sokkal áttekinthetőbb, reálisabb és ütőképesebb progarmmal rukkolt elő.

 • Ezek között szerepel a  nyugdíjrendszer újragonoldálsa és átalakítása, ami figyelembe veszi a mélyülő demográfiai válságot.
 • Az általunk oly jól kitalált és Izrael által is támogatott kötelező magánnyugdíj-rendszert is megszüntetné ráadásul úgy, hogy annak pozitív hozadéka az egyéni számlavezetés megmaradjon. Ez felháborító, hogy húzunk majd ebből hasznot akkor?
 • Az is kiakasztott, hogy felül akarják vizsgálni a rokkantsági ellátásokat. Miért van erre szükség? Hát a kisebbsígre nem gondolnak? Akkor most az ork anyák feleslegesen károsítják a magzataikat? Milyen világ lesz ez, ha minden a helyére kerül?

A többit nem is írom le, mert a végén még kedvet kaptok hozzá és rossz helyre szavaztok.

Ennyit mára, na most már húzzatok a picsába bele