Az év első bejegyzésében azt elemzem, hogy mennyire jó volt nekem a téli üdülés. Az meg sem fordul a fejemben, hogy Kurva-ország lakosainak többsége nem hogy telelni, de nyaralni sem tud eljárni, mert a fizetésükből épphogy futja a közüzemi számlák, a banki kölcsönök törlesztésére. Néhány "módosabb" nyaranta ellátogat a Járda szigetekre, illetve páran tervbe vették a Langerhans-szigeteket mint uticélt, de sajnos oda kevés utazási iroda szervez utakat.
 
A sielés remek volt, bár most így belegondolva többször is veszélyben forgottaz életem és csak a rossz jószerencse mentett meg attól, hogy otthagyjam a fogam. Ugyanis majdnem bent felejtettem az visszautazás napján a pohárban az ágy mellett. Amikor az életveszélyről beszélek, most kivételesen, nem az Ellenség ármányára, hanem a hóágyúkra gondolok. Simán el is találhattak volna! (Kurva-ország most egy emberként sóhajt fel. De kár, hogy nem tették).
 

"Jó most újra itthon." Írom a blogn, de Ti barátaim tudjátok ez csak amolyan szófordulat, mivel nincs ember aki nálam jobban rühelné ezt az országot. Látszik ez mind a mai napig, az általam háttérből hozott, hozatott döntéseken. Ide sorolható, hogy a benzin ára sosem látott magasságokban van, javarészt az azt terhelő adók és járulékok miatt vagy példaként említhetném a kiváló adóváltozásokat is.

"Bár nem volt könnyű az előző év, de miért biggyesztenénk le ajkunkat? Nyilván 2010 sem lesz egyszerű, de nem baj." Engem ez már kevéssé érdekel, mert a 2010-es választások után, - ha valóban felelősségre vonják azokat akik az országot ebbe a mélységbe taszították - nekem nem sok keresnivalóm lesz Kurva-országban.

"Ahogy mondani szokták, minden kihívás lehetőség is egyben. A lehetőségekben pedig benne van, hogy jó dolgok is történhetnek. Persze mi is kellünk ehhez." Kellünk, de ki a fasznak csudának?

Végére kis színesként, szólok nektek Barátaim, hogy nincs érvényes KRESZ, tehát mindenki úgy vezet ahogy akar, ugyanis a Magyar Közlöny az alábbi kis


 

 

 

Forrás: http://kapcsolat.hu/blog/sieles_utan_ujra_itthon

1 komment

Címkék: újév

A bejegyzés trackback címe:

https://anti-gyurcsany.blog.hu/api/trackback/id/tr881651530

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jpmjpm 2010.01.13. 23:03:19

Hiányzik már az új poszt!
süti beállítások módosítása