A következő történet szereplői kitaláltak. Minden egyezés a valósággal csupán a véletlen műve. A három szereplő Baróczi Bávid, Ü. Übert és Kiptai Laudia.
Bávid nem volt buzi. Imádta a nőket, de ez nem mérhetettlen szexvágyából hanem depressziójából fakadt. Szerette szeretve érezni magát Ugyanezen okból kezdett férfiakkal is. Titokban. Tehát Bávid biszex volt. Erre egyébként még az általam - még a  KISZes - időkben rendezett homopartikon jött rá. Erről kevesen tudtak és akik tudtak azok sem beszéltek. Bávid szeretett buzibárokba járni, mivel itt nem volt olyan feltűnő és szabadon ismerkedhetett mindkét nem képviselőivel. Ebben nem lett volna semmi baj. Bávid összeismerkedett Laudiával és beleszeretett. A házasságot tervezte, de sajnos egy "jóbarát" bekavart. Übert nem bírta elviselni, hogy Bávid szakítani akar vele és ezért megfenyegette, hogy kitálal Laudiának vagy a sajtónak. Ez Bávidnak egyenlő lett volna a véggel, mivel félt, hogy szerelme Laudia szakítana ezért vele illetve amúgyis hátrányosan kezelték származása miatt, így egy ilyen törés karrierje végét is jelentette volna. Nem volt más választása. A halála napján törölte magát közösségi oldalakról, nehogy késöbb kapcsolatrendszere alapján kiderüljön kettős viszonya, illetve megtiltotta Übertnek hogy aznap felmenjen hozzá. Bávid, hogy elkerülje a csalódást, hogy ne kelljen Laudia és mások elött vállalni kettősségét öngyilkos lett. Felakasztotta magát. (halála elötti kommentjeit is ebben a fényben kell olvasni. Úgy érezte ez számára az egyetlen megoldás).
Übert azt hitte Bávid csak szakít vele és ezért nem veszi fel egész nap a telefont, ezért felment hozzá. A lakás elött kisebb jelenetett rendezett, majd mivel azt hitte Bávid bent van csak nem figyel rá, ezért betörte az ajtót és ott találta Bávidot felakasztva. Próbálta újraéleszteni de hiába. Aztán Übert elment és megpróbálta tisztára hazudni magát és Bávidot a TVben. Sikerült e?

A bejegyzés trackback címe:

https://anti-gyurcsany.blog.hu/api/trackback/id/tr391949539

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

FantomFőtusz (törölt) 2010.04.25. 11:12:39

Egész izgis ki történet, de sántít. Kétlem, hogy Übert szétrakta volna a lábait egy ennyire vele-nem-egy-kaliberű csúfságnak, hacsak nem anyagi érdekből. Szóval nem volt semmi több köztük szerintem, ha egyáltalán, mint sex. De valószínűbb, hogy csak vágyakozás volt Übert irányába Bávid részéről. Laudia pedig vagy naívan ment bele a kapcsolatba, vagy tudta jól, mi a helyzet de reménykedett. Vagy csak érdekből csináltak úgy, mintha. A közös fotóikon látszik a távolságtartás. Egy szerelmes pár nem így áll egymás mellett, mint ezek. :)

Concertina, a szögesdrót 2010.04.25. 20:12:52

Baróczi Bávid tényleg az élet császára volt, azt csinálhatott, amit akart. Illetve valójában mégsem. Számtalan megalkuvás vezetett az idealista ifjúkortól a kívülről ideálisnak tartott karrieri állapotig. Cinikusssá, potenciális szuperhőssé vál(hat)ott (volna) Bávid, ám ez sokaknak kínos lett volna, így komoly sajtónyilvánosság előtt félreállították Bávidot, míg Bávafölde lakóinak Bávid tragikus hirtelenséggel bekövetkezett elhunytát az őt jól ismerő kevesek számára képtelennek tűnő, ám a bávák mindennapjait meghatározó problémákkal magyarázták: mélabú, adósság, szerelmi bánat, (látens) szerelmi nemszokványos irányultság. Csak az alkoholizmus és a drogok maradtak ki a felsorolásból, talán csak ideiglenes jelleggel. B.B. média által is sztárolt barátai nem tudhatták, mi az igazság "barátjuk" élete és halála körül ezért rettenetesen megijedtek, szinte szalmaszálként kapaszkodtak a B.B. gyászmiséjével egy időben megtrartott eligazításon hallottakhoz. Mindent pontosan úgy tettek, ahogyan "erősen javasolták" nekik a félig-meddig ismeretlenek, akikről több rosszat, mint jót feltételeztek a riadt jóbarátok. ÍEngedelmességük jutalma a túléléls (lehet).

Egyébként nem érdekes

Concertina, a szögesdrót 2010.04.25. 20:21:12

Egyébként nem érdekes, hogy mennyi 2verzió" látott vlágot seperc alatt b. életéről és haláláról? Ködösítenek rendesen a sok szenny között meg mindenki válassza ki amit alhisz.

Concertina, a szögesdrót 2010.04.26. 14:22:16

Atiz Bandris hogy jön a képbe? Csak nem őt is egy melegbárban ismerte meg leendő sógora, esetleg maga a büszke ara?

Btom 2011.01.31. 22:05:57

@FantomFőtusz (törölt): A faszat verte a rohadek buzerance cigany geci rendszeresen a radiatorra kikotve. Attol gerjedt be, ha fuldokolt a tetu, Claudia rottyos narancsboros picsajat nezve!

Btom 2011.01.31. 22:06:27

Azert halt meg, mert elnezte a fuldoklast. Csak ez nem mondhato ki!

tesztmacska 2011.02.22. 21:32:21

Én nagyon beírom Ferencet, de ez, gyerekek, nagyon gáz...
süti beállítások módosítása