Barátaim, a segítségetekre van szükségem. Tudjátok az elmúlt években mostanában nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy azt tervezem. Megkérdeztem a jósnő-természetgyógyászomat legfőbb tanácsadómat, mit lehetne tenni ez ügyben. Ő azt mondta, hogy minden csak elhatározás és hit kérdése. Hát akkor Barátaim, húzunk bele!

  • Mondjátok 10szer hangosan, hogy "Kurva-ország megerősödve jön ki a válságból". Látjátok máris erősödött a forint fél százalékot. Nagyon jó! Ehhez jön még hozzá, hogy ma reggel jobb lábbal keltem, az is hoz rajta 2-3 pontot. Erről persze nem ír a Financial Times, de a Blikk meg a Bors igen.
  • Akkor most 10szer ordítsátok, hogy "Megnyerjük a választásokat". Ezt 2010-ig kell minden nap ordítani és meglátjátok meglesz a hatása. Rajtunk már úgyis csak ez segíthet.
  • Most pedig 10szer, hogy "Nincs cigánybűnözés". Nagyon fontos, hogy az utolsó szót csak suttogva nehogy bárki is meghallja. Milyen hálás lesz ezért nekünk a Tibi. Az a kétmilliárd, amit gyorssegélyként utaltam a zsaruknak, úgyse elég semmire, csak látványintézkedés. Ennél bútorra vagy akár autóra is többet költöttem az idén. Igaz ebből a pénzből akár minden településen egy órát is kőrözhet a rendőrautó naponta. Ne mondjátok, hogy ez nem elég a bűnözés megfékezésére!

A blogon ma a hétvégi veszprémi késeléses gyilkosságra reagálok. Ilyen esetek amúgy nap mint nap történnek az ország különböző részein csak azok nem hírességekkel, hanem egyszerű hétköznapi emberekkel. Velük kevéssé fogalkozik a média. A hétvégi eset elkövetője se egy maszületett bárány. Többet ült börtönben mint más WC-n és a bandatagokra, akivel ezt elkövették 2-3 letöltött év jut átlagban. Pedig a legtöbbje alig múlt el 20. És persze valami furcsa véletlen folytán, kivételesen, az elkövetők cigányok kisebbségi számazásúak voltak. Ha Tibi nem kötné olyan erősen az ebet a karóhoz, akkor talán észre tudnám venni, hogy ebben az országban él egy olyan réteg, aki nem tiszteli se a magántulajdont, sem pedig az életet. Sajnos erre csak az elmúlt pár hónapban sok-sok példát lehetne hozni. És erre "sem az elesettség, sem a szegénység nem magyarázat". Eközben a  TV2 média mintha kötelező lenne, minden nap megmutat pár roma díszcelebet, ahogy éppen főz, vagy csak teszi a dolgát, mintha ez jelképezné a kisebbségi társadalmat, mintha ezek a kisebb-nagyobb megbecsülésnek örvendő sztárok képviselnék a roma értékeket. Teszik ezt azért, mert én így akarom. Sajnos ezzel pont azt érem el, hogy azokat a valóban tehetséges emberek, akik nyíltan viselik származásukat, egy lapon vannak említve a többivel.

És persze érdemes volna azon is elgondolkodni, hogy miért nincsen manapság vissztartó ereje a börtönöknek. Tibi erre mindig azt mondja, hogy őt ha egyszer valami miatt elkapják (és hidd el volna rá ok) akkor ő Sopronkőhidára szeretne menni, mert ott van internet, konditerem, jakuzzi, dart és billiárdszoba, könyvtár, úszómedence, masszázs, sőt ott vannak a legjobb seggű köcsögök is. Lényegében jobban érezné magát, mint bármelyik wellness központban. És ráadásul teljesen ingyen. Ezek után már-már elgondolkodik az ember, hogy ki is van kint és ki van bent. Ti itt nap mint nap érzitek a válság hatását, próbáljátok fenntartani az elért életszínvonalat, dolgoztok napi 10-12 órát, míg a bűnösök eközben 120 kilósra gyúrják magukat, hogy kiszabadulva elvegyék azt, amiért Ti keményen, évek alatt megdolgoztatok.

Hopp Tibi, figyelj, ezt a részt inkább ne olvasd el, mert nagyon mérges leszel rám! Igazából nem is én írtam ezeket, hanem a VeresJani. Neki úgyis sok van már a számláján, inkább neki tegyél keresztbe, jó? Cserébe én se mondom el senkinek, hogy mit csináltál most hétvégén.

Húzzunk bele Barátaim, dolgozzatok, hogy más majd learathassa a babérokat. Sőt még a babéraratót is ellopja utána.

 

Forrás: http://kapcsolat.hu/blog/a_hetvegi_brutalis_keselesrol

WebTag.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://anti-gyurcsany.blog.hu/api/trackback/id/tr5931899

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása