Bizonyára várják már a barátaim, hogy mikor folytatom a blogot, de erre még nyugodtan várhatnak néhány napot. Elképzelhető, hogy erről is lemondok.

Nem is tudom hol kezdjem el mesélni az elmúlt napok eseményeit. Talán a legfontosabbal kezdem. Tegnap fasírt volt ebédre, krumplipürével, elötte pedig egy finom tyúkhúsleves. Desszertnek csináltam mákos gubát, mert az a gyerekek nagyon szeretik. Totó 2x szart, egyikbe majdnem bele is léptem az udvaron, remélem ez nem véleménynyilvánítás volt, mert akkor megvonom tőle a Financial Timest és mától csak Világgazdaságot olvashat.

Gondoltam kedveskedek nektek egy kicsit, és mivel ezt kevés helyen lehet egyben látni, ezért nektek Barátaim idemásolom az elmúlt hét miniszterelnök-jelölteinek névsorát illetve, hogy miért nem volt megfelelő a posztra. Nem lesz rövid a lista, de kedvetek szerint szabadon bővíthető...  

 

Sorszám Név  Miért nem lesz miniszterelnök?
1 Bajnai Gordon  Most ő az esélyes!
2 Békesi László  Az MSZP nem támogatja és nem vállalja
3 Bojár Gábor  Érdemben nem foglalkoztak vele
4 Bokros Lajos  Az MSZP és az SZDSZ sem támogatja
5 Bokros Lajos (újra)  Az SZDSZ már támogatja, de ő nem vállalja
6 Felcsuti Péter  Nem vállalja
7 Glatz Ferenc  Az SZDSZ nem támogatja
8 Gráf József  Nem vállalja
9 Jaksity György Nem vállalja
10 Király Júlia  Nem vállalja
11 Kiss Péter  Az SZDSZ nem támogatja
12 Kovács László  Érdemben nem foglalkoztak vele
13 Lendvai Ildikó  Az SZDSZ nem támogatja
14 Mészáros Tamás  Nem vállalja
15 Oszkó Péter  Nem vállalja
16 Patai Mihály  Nem vállalja
17 Pongrácz Antal  Nem vállalja
18 Róna Péter Érdemben nem foglalkoztak vele
19 Simor András  Nem vállalja
20 Straub Elek  Még kérdéses
21 Surányi György  A Fidesz támogatása nélkül nem vállalja
22 Szalay-Berzeviczi Attila  Érdemben nem foglalkoztak vele
23 Szekeres Imre  Az SZDSZ nem támogatja
24 Takács János  Az SZDSZ nem támogatja
25 Veres János  Érdemben nem foglalkoztak vele
26 Vértes András  Az SZDSZ nem támogatja

 

További neveket az alábbi linken találtok: http://www.telefonkonyv.t-com.hu/tk/

Kicsit az a TV2-ös reklámspot jut eszembe, amivel egy időben az Activity című műsort hírdették. Sorolták egymás után a neveket, akik az adott adásban fellépnek, majd a végén "... és Korda György, aki nem vállalta".  Nem tudom miből gondolja bárki is, hogy ha egy kormányzat csak ilyen kabaré árán tud "megfelelő" jelöltet találni a legfelsőbb posztra, akkor képes lesz egy ország vezetésére vagy akár a válság megoldására.

Amúgy nem azért nem írok, mert nem volna miről. Ellenkezőleg. Amit most csinálok és csinál az MSZP meg az SZDSZ az maga a paródia. Sajnos Barátaim ebben a darabban Ti nem nézők, hanem áldozatok vagytok. De ha nem tetszik akkor "...el lehet menni ebből az országból". Kicsit azért félek, hogy mi lesz, ha egyszer a sok birka besokall és tüntetni fog. Már szóltam is a Tibinek, hogy erre minden nap készülni kell, vagy elsöpör bennünket a népharag!

Mára ennyi, ez is több mint amit a másik blogon írok mostanában. Meg vagyok sértődve és lehet, hogy egy hirtelen kifakadásomban még állampolgárságomról is lemondok. Ha úgy érzitek az általam leírtak nem elégítik ki igényeteket, akkor itt elolvashatjátok az elmúlt hét összefoglalóját, mely remekül jellemzi a kialakult helyzetet. http://index.hu/velemeny/eheti/2009/03/30/butak/

Jól belehúztam mi?

WebTag.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://anti-gyurcsany.blog.hu/api/trackback/id/tr621035468

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tripanek (törölt) 2009.03.30. 18:00:19

Kedves Miniszterelnök Úr!
süti beállítások módosítása