A tegnapi napon, beépített embereink információi és sokhetes nyomozás alapján - amiben segítségükre volt a legkorszerübb technika is (google, iwiw) - az NNI birokába kerültek azok a felvételek, melyek 100%-os bizonyosságal igazolják, hogy a Magyarok Nyilai egyik kulcsembere Kiss János - akit a radikális jobboldali alvilág csak LittleBoy fedőnéven ismer -és társai, merényletet kísérelt meg az Igazságügyi és Rendészet miniszter ellen. Mint a mellékelt videóból is kitűnik - melyet nem átallott közzétenni egy videómegosztó oldalon - a tettét előre kitervelte majd videóra is rözítette. A felvételen jól látszi, hogy a robbantást egy repűlőgépről ledobott atomtöltet segítségével hajtották vére. Szakértőink a felvétel alapján megálapították ,hogy az urániumbomba 0,71 m átmérőjű, 3,05 m hosszú és 4037 kg súllyú volt,  ami - szakszerűtlen használat esetén - akár több környékbeli házban is  kárt tehetett volna.

Sajnos a robbantást nem sikerült megakadályozni, azonban a felvételek, akár független bíróság elött is képesek igazolni az elkövető(k) eme gyalázatos tettét. A szemtanuk elmondása alapján bizonyosra vehető, hogy a robbantást a Magyarok Nyilai szervezett követte el.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://anti-gyurcsany.blog.hu/api/trackback/id/tr331273149

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása