PeterBogyo 2009.09.27. 21:38

Óvjuk egymást!

Mostani bejegyzésben barátaim éppen a blogom olvasóit korholom, mivel nagyon eldurvultak a hozzászólások az oldalamon. Persze az én számból ez a megszidás sokminden csak nem hiteles, főleg mióta Öszödön elhangzott a "Kurva ország" kezdetű szlogen - mely azóta a Párt jelmondatává vált. Igen, megcsináltuk, mint Zsanett-et a rendőrök!

Ritkán olvasom a Barátaim hozzászólásait, leginkább azért mert nem is érdekel. Persze lehet, hogy lenne egy-két olyan, amit érdemes volna megfogadnom, de ezeket a fürgeujjú moderátoraim nem engedik megjelenni az oldalon. Régebben még nem fordítottak erre kellő figyelmet és egyik alkalommal becsúszott egy "Dögölj meg Gyurcsány!" bejegyzés. Másnap ágynak estem és csak egy hét kúrálás - nameg a bejegyzés azonnali eltávolítása - mentette meg tyúkszaros életemet. Azóta a moderátorok éjjel-nappal lesik a számomra megterhelő és őszinte bejegyzéseket, tudván mekkora felelősség nyugszik a vállukon. Tehát Barátaim már a blogon sem bírnak egységesen kiállni és mint jó baloldalos egymás torkának esnek. Szánalmas banda, de legalább tőlük számíthatok még pár szavazatra a következő választáson. Nem tudom tudjátok-e, de a Pszihiátriai Intézet bezárásával az addigi ottlakók is az én szavazói táboromat erősítik. Sőt! Lényegében aki a Pártra szavaz az valószínüleg csak véletlenségből kerülte el annó, hogy e nagymúltú intézmény lakója legyen.

Hol is tartottam? Ja igen. Szóval ölik egymást, én pedig, mint valami budhista szerzetes próbálom jobb belátásra bírni őket. "Van, hogy zavar a vita stílusa, hangneme. A szenvedélyes érvelés nem azonos a ledorongolással, a sértéssel, a megvetést sugárzó jelzőkkel. Szerintem nem szabad bántani egymást. Nem az a cél, hogy szűkítsük a baloldal táborát, hanem az, hogy bővítsük." Ez persze lehetetlen, mivel politikánk napról napra bizonyítja, hogy alkalmatlanok vagyunk a ránk bízot feladat ellátására. Nincs olyan hét, amikor ne tennénk tanubizonyságot annak, hogy célunk nem más, mint az ország kifosztása, lakóinak kiszipolyozása. Higyjétek el Barátaim, ezen munkálkodunk nap mint nap!

Záró soraimat már a választásokra gondolva írtam "Arra kérlek benneteket, hogy óvjuk egymást" mivel ha még néhányan elhullotok közülünk akkor nemcsak parlamenti helyünk forog veszélyben, de azon is elgondolkodhatunk, hogy ki tudunk e állítani egy focicsapatott támogatóinkból.

Hát húzzátok a beleteket Barátaim.

Forrás: http://kapcsolat.hu/blog/ovjuk_egymast

A bejegyzés trackback címe:

https://anti-gyurcsany.blog.hu/api/trackback/id/tr891411571

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jpmjpm 2009.09.27. 21:54:13

Hihi. Már hiányzott. :)))

PeterBogyo · http://ujbuda.kutyaiskola.eu 2009.09.27. 22:31:39

Örülök, igyekszem irkálni ahogy időm engedi :P
süti beállítások módosítása