Mindig is imádtam felesleges, semmitmondó dolgokról írni. Az utóbbi időmben mind gyakrabban hódolok ezen hobbimnak, mivel sem a Párt, sem barátaim, de még Tibi se kéri ki a véleményemet. Igyekszem a lehető legtávolabb kerülni a politikától, eleget téve ezzel pár Barátom kérésének. Igaz, ők ezt akkor kérték, mikor még hatalmon voltam.

Szóval mostani blogbejegyzésem egy fantasztikus bejelentéssel kezdem

"Klára lesz az Altus, a családunk tulajdonában lévő cég vezérigazgatója."

Micsoda csodálatos pálya, micsoda előrelépés, ahogy az a kicsi lány a főpolgármester-jelölt személyi titkárságtól egy ekkora cég vezérigazgatói posztjáig vitte. Egy felfelé ívelő karrier csúcsa ez, melyhez a jól megérdemelt munka, a szorgosság vezetett. Illetve az a cseppet sem elhanyagolható tény, hogy Klára anyukája, az én anyósom adta  a cég indulásához szükséges anyagi és erkölcsi támogatást. Hát nem csodálatos?

Sajnos ez a hír azonban arra is kevés volt, hogy a jelentősebb online médiák beszámoljanak róla, csak a hozzánk közelálló újságok tettek említést a bejegyzésemről.

De most komolyan, KI A FASZT ÉRDEKEL?

Hát titeket Barátaim! Ugyanis a másik blogomon, több mint 1500 hozzászólás született a témában. Moderálás után! Innen is látható, hogy mennyire szívén viselik drága barátaim a sorsomat és még a nagy semmiről is képesek bejegyzések ezreit tenni.

Húzzunk bele, írjunk mégegszer ennyit....

 

Forrás: http://kapcsolat.hu/blog/valtozas_az_altus_elen

1 komment

Címkék: altus

WebTag.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://anti-gyurcsany.blog.hu/api/trackback/id/tr221444418

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jpmjpm 2009.10.12. 19:46:36

1500 komment erre? Nem piti. Ez az ember sosem fog eltűnni a politikából, mert ilyen barmok vannak, akik még mindig kiváncsiak rá.
süti beállítások módosítása