PeterBogyo 2009.11.04. 20:10

? 20 év ?

Változik a világ, az emberek csak mi nem változunk, ugyanúgy hazudozunk mint tettük ezt 20 évvel ezelött.

De miért is írok le ilyen - számotokra Barátaim - evidens dolgokat. Két remek apropót is tudok. Egyrészt, ha ellátogattok a másik blogomra, akkor láthatjátok, hogy megújult. A design kiválóan sikerült, graulálok hozzá a Furtinka utcai óvoda középső csoportjának és lelkes óvónéniüknek Miklós bácsinak, aki egyéblént a liberalitás jegyében, a "Melegek a meleg légkörű óvodákért" mozgalom jegyében került oda. Ez egy ugyanolyan program, mint amikor cigányokat, orkokat, romákat pozitívan, bőrszín vagy kisebbségi hovatartozás szerint diszkriminálva teszünk olyan beosztásba, ahova amúgy soha nem kerülhetnének. Persze ők diplomás cigányok, nem lenne ok, hogy ne alkalmazzák őket a közigazgatásban, de mivel mi fajgyűlőlők, rasszisták, liberálisak vagyunk, valami oknál fogva, hiába a végzettség, sose vettük fel őket ezekre az állásokra. De miért is nem? Szóval a weboldalunk megújult, bár kurvára nem, kevéssé áttekinthető, de legalább így hűen tükrözi politikánkat, ránézéstre látható melyik párt áll az oldal mögött (Érdemes megnézni a www.mszp.hu oldal is)

A kezdő mondat másik fele is fontos információt hordoz. Húsz év, 200. választmányi ülés, ahol nem kisebb dolog történt, mint hogy felszólaltam. Persze nem csak én, hanem példának okádék okáért Lendvay "Mrs Botox" Ildikó is hozta a formáját. Sziporkázott és alakítása bármelyik stand-up comedyben megállta volna a helyét. A baj az, hogy ő ezeket komolyan gondolta. Kezdésnek megosztotta barátainkkal azt a számára újkeletű hírt, hogy "nem jópofa gyermekpartin vagyunk, amelyen a résztvevők szembekötősdit játszanak." Szerintem ez a felismerés, mint villám csaphatot belé, ugyanis elötte Simon G. a főmókamester egy hasonló játékra invitválta Ildikét a színfalak mögött. Ez még csak a kezdett, utána az ellopott múltról és jövőről beszélt. Pont Ő?!?!?! Bazzeg Ildi itt TI LOPTATOK nem KEVESET hanem KURVASOKAT, EGY EGÉSZ ORSZÁGOT (bakker hol van ezen a nagy-nagybetű?) "Lopják a múltunkat, és lopják a jövőnket is. Lopják az ország múltját is, ha kilopnak minket belőle. Lopják a bizalmunkat és lopják az önbizalmunkat is. Lopják a becsületünket is." Gondolom az alany nem véletlenül rejtett ezekben a mondatokban, mégis milyen kínos volna itt felsorolni az egész pártnévsort. Zárszónak végül hozzátette: "nincs szívósabb és életképesebb párt az MSZP-nél, mindig újrakezdtük, ha újra kellett kezdeni. Van okunk büszkének lenni. Van okunk megmaradni, van okunk változni is." Hát Barátaim erre tényleg nem lehet mit mondani. Maximum azt, hogy bazdmeg, lárifári.

Természetesen Simon G (dzsi) is felszólalt és unalmas mondandója végén Horn Gyulával történt első találkozását idézte fel. Sajnos mostanában Gyulusról kevés hír esik, keveset megyünk őt meglátogatni. Nem tudom tudjátok e, de Gyuluska, a Mi Gyuluskánk teljesen megkattant. A kórházban egy szál köntösben és fél papucsban sétálgat, mindenkinek beszól és láthatóan agyilag nincs a toppon. Így akár ideális miniszterelnök-jelölt is lehetne, de sajnos annyira ő se hülye, hogy ezt bevállalja.

Az én beszédem lázító hangvételű, indulatoktól és túlzásoktól sem volt mentes. De ez így van rendjén. Vélhetőleg hatással volt rám a Mein Kanf amiből már-már szó szerint is idéztem ezzel próbálva megnyerni magamnak néhány Jobbikos szavazatot.

Van pár mondat, amit nektek Barátaim külön idemásolok, a miheztartás végett. Első ilyen "A szocialista tradíciók hű követői vagyiunk, akik nem engedik szegénységbe süllyedni az országot" Hogyan is engedhetnénk? Az én számból ez a mondat különösen hiteles, és mint ilyen megállja a helyét a többi hazugságom között. "Hazudik, aki azt mondja, hogy olyan feladatok állnak az ország előtt, mintha háború lett volna. Gyarapodást hozott a hét év, nem háborús helyzetet. Senki ne vegye el az ország teljesítményét". Pont a mai napon akadt kezembe a Financial Times elemzése, melyben kiemeli a közép európai régiót, és közte természetesen Kurva-országot, a Válsággal és a gazdasági növekedéssel kapcsolatban. A grafikonon jól látszik, hogy a fellendülés vége (2001) pont uralkodásunk kezdetére tehető. Ez tehát a válságtól teljesen független. Természetesen hozott gyarapodást is, például nekem és barátaimnak, hiszen amit csak lehetett elloptunk, mint ahogy ezt Ildi is olyan szépen megfogalmazta.

 

Majd egy kis gyűlöletbeszéd következett. ezeket a szóláncokat általában a wc, nagydolog közben ötlöm ki és körülbelül annyira szarok is. "Demokraták ébresztő: meddig tűritek, hogy tort üljön a megfélemlítés, a gyalázatos beszéd, hogy Magyarország politikai közösségének egyik fele meg sem nyikkan, ha képviselőket fenyegetnek meg, ha származása miatt asszonyt, gyereket aljas módon lelőnek. Magyarország ilyen világot akarsz?" Ahogy Jakupcsek nagysikerű hazugságvizsgálós műsorában mondanák: A válasz:(itt tíz szívdobbanásnyi hatásszünet, kérlek te se olvasd addig tovább) IGEN. Egy olyan országot akarok, ahol nem kivételeznek senkivel a származása miatt, ahol nem a bűnösöket védik, ahol nem támadhat meg csőcselék ártatlan tanárembereket, ahol mindenki oda kerül ahova való. Hopp kicsit elragadtatta magam, nehéz hét áll mögöttem.

Azért volt egy mondat, amit rejtve, de nektek szántam drága Barátaim. "Évek óta azt akarják elérni, hogy féljetek, csendben maradjatok, hát rázzátok már meg magatokat!" Cigányvajdák kiskirálysága, megbundázott ORTT, bebörtönzött képviselők milliós fizetéssel, az ország kiárúsítása és eladósítása. Meddig tűritek még?!?!?!?  A beszéd végén még nyaltam egy picit Gondonka seggét, mert a tisztelet és személyes szexuális vágyam is ezt diktálta (ja és Ficó mostanában nem ér rá)

Az igazi blogom témájára ma nem is maradt idő, így arról holnap mesélek Nektek

"Mindenki a fedélzetre, dolog van! A demokratikus Magyarországért és a köztársaságért".

A bejegyzés trackback címe:

https://anti-gyurcsany.blog.hu/api/trackback/id/tr661500878

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása