Bár a hétvége gyorsan eltelt, mégis fantasztikus hírekről akarok beszámolni nektek. Egyszerűen hihetetlen, de Atikám levágatta a szakálát. Ez egyrészt volt csak politikai lépés, hiszen az e téren végzett kutatások bizonyítják, hogy az emberek a csupasz arcú politikusokat általában szimpatikusabbnak találják. Gondolom, ez azzal magyarázható, hogy jobban látszik a száj, és ezért jobban elhiszik amit az illető mond. Persze ez csak megtévesztés, mert ettől még nem fog valaki kevesebbet hazudni. A másik ok sokkal személyesebb. Múltkor panaszkodtam Atinak, hogy nagyon szúrja az ülepemet és csináljon már vele valamit. Így összekötötte végül a kellemeset a hasznossal és levágta a pamacsot.

Mivel múlt héten végig az Ellenséget, annak módszereit szapultam a blogon, ezért most elmesélem mi miként manipulálunk Titeket a médián keresztül. Erre kiváló példa a TV2 Mokka című műsora, bizonyára ismeritek. Nevével ellentétben nem csak a mokkákról szól, hanem próbál reális (értsd a Mi politikánknak megfelelő) képet adni a magyar társadalomról, több, de leginkább kevesebb sikerrel. Ebben a műsorban minden nap lehetőség van szavazásra, ahol általában két értelmes és egy teljesen oda nem illő kérdésre adhatják le a nézők a voksukat 300+áfa díj ellenében. Ezzel eddig nem lenne gond, de a kérdések jellege szándékosan manipulált, rendszerint a rossz és mégrosszabb közötti választ lehetőségét adják csak meg. Például: Kit Gyurcsány Ferenc embere? 1. Bajnai Gordon; 2. Mesterházy Attila; 3. Lárifári. Igen jól látjátok, hogy a lehetséges válaszok enyhén szólva is részrehajlóak. Sajnos vannak esetek amikor becsúszik egy-egy olyan kérdés is, amit elötte a cenzúra nem hagyott jóvá és az ilyenek nem várt meglepetést okoznak. Ilyen volt például a november 19.-i adás, ahol a kérdés a következő volt: Zavarja-e önt a Magyar Gárda egyenruhája? Mivel a ruházat elleni média-hadjáratunk eredménye képpen az egyetlen várt válasz az Igen volt, ezért nagyon meglepődtünk, amikor a Nem-ek száma magasan túlszárnyalta az Igenekét. Gyorsan kellett cselekedni hát, ezért már ment is a telefon a Mokka szerkesztőjének, hogy tiltsa le a Nem-re szavazást. Igen, jól olvastátok Barátaim, a pénzetekért komoly cenzúrát kaptatok, nem az igazságot. Természetesen az erre küldött SMS-ek díját éppúgy felszámoltuk. Igen, megcsináltuk! November 30-án ugyanezt játszottuk el. Ekkor a szavazás témája: „Kit látna szívesen miniszterelnöknek?" Mesterházy Attila, Orbán Viktor, Morvai Krisztina volt a lehetséges választék. Itt is rá kellett segíteni, mivel nem a Mi hanem a Ti véleményeteket tükrözte a szavazás. Kicsit belepiszkáltunk megint a rendszerbe és Attila úgy tört fel, mint a talajvíz, miközben az alul futó SMS-ek nem igazán ezt az eredményt erősítették.

Láthatjátok Barátaim, mi így csalunk és hazudunk nektek nap, mint nap. Amit kérdezünk azt sem szabad elhinni nekünk.

 

Nemsokára elhúzunk, már csak addig kell kibírnotok!

WebTag.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://anti-gyurcsany.blog.hu/api/trackback/id/tr881595840

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása