PeterBogyo 2010.01.01. 09:29

? BUÉK ?

Jóreggelt Barátaim, Boldog Új Évet mindenkinek, remélem ez jobb lesz, mint az előző, na nem nektek, hanem nekem. Tegnap a szállodában nagy szilveszteri mulatság volt, de elötte még megnéztem kedvenc adóm a TV2 "műsorát". Ez az adó hű tükre politikánknak, így bíztam benne, hogy az év utolsó napján sem hagy minket cserben és előrukkol valami etalonnal. Az idei év fő attrakciója a Joshi Bharat különkiadás volt. Nem meglepő, hogy semmi eredetivel nem tudott előhozakodni ez az adó, hiszen ez a nap nekik nem sokat jelent lévén már szeptember 18-án (Rós Hasána) túl voltak rajta. Aznap volt náluk az ünnepi műsor, nem most. Szóval gondoltam meglesem, mit adnak ilyenkor nektek kedves Barátaim és nagy örömömre szolgált, hogy ez a számomra oly kedves adó most sem okozott csalódást.

A műsorban 5 tehetséges Joshi utánzat harcolt a nemlétező fődíjért. Természetesen a szereplőket úgy válogatták össze, hogy az hűen tükrözze Kurva ország megbecsült és tisztelnivaló polgárait, így nem csoda, hogy magyar még véletlenül sem volt adásban. De lássuk kik voltak a szereplők. (előre is elnézést, de hogy ki milyen Bharat néven indult, arra nem emlékezem, mivel egyrészt  tegnap elfogyaszott alkohol mennyisége még olyan fontos adatokat is kitörölt fejemből, mint Kongó gazdasági mutatói, másrészt egyáltalán nem is lényeges)

Első versenyzőnk - és egyben személyes kedvencem - egy rám felettébb hasonlító figura volt. Ugyanolyan magas, ugyanaz a semmitmondó arckifejezés, félredöntött fejtartartás, mint ami engem jellemez. Komoly kaszting lehetett elötte, hogy megtalálják hasonmásomat. Sőt, ha pápai a fiú, akkor lehet, hogy börtöntöltelék apám egyik kalandjából számazik, így akár testvérem is lehet. Nem csoda hát, hogy ámulattal, tátott szájjal néztem a műsort, hiszen nem gondoltam, hogy még egy ilyet mint én találni lehet. Már írtam is Joshinak, hogy küldje el a srác számát, úgyis kellene egy kaszkadőr, aki bevállalja, hogy a kampánykőrúton helyettesít, így legalább megúszom az a sok rohadt paradicsomot és tojást, amivel az Ellenség az életemre kíván majd törni, ha valahova ellátogatok. Hiába szervezzük le, hogy ki vehet részt egy ilyen rendezvényen, néha becsúszik egy gigszer és akkor jobb, ha nem én vagyok a céltábla. Tehát ez a fiú volt a favoritom, őt támogattam, neki szurklta, így nem csoda, hogy az első fordulóban már ki is esett. Ha én lettem volna a helyében, akkor lemondok, de neki még nincs ebben akkora gyakorlata, hogy miként lehet a szabályokat kijátszani. Sebaj, majd megtanítom neki.

Második játékos természetesen egy vélhetően izraeli származású fiúcska, volt. Neki azért kellett a műsorban szerepelnie, hogy szponzorainknak is legyen valami örömük. Bár ő semmit nem tudott nyújtani, halk és üres volt, de természetesen nem eshetett ki az első fordulóban, mivel az rosszul vette volna ki magát és sokan rasszizmussal, antiszemitizmussal vádolták volt Jhosit, sőt két, három 5millió 6millió ember haláláért lett volna hirtelen felelős. Tehát a kis Mózes így két körig is bentmaradt.

Harmadik szereplő egy nő volt, akinek arcára vélhetőleg filctollal rajzoltak műszakált a profi sminkesek így szinte megszólalásig hasonlított Joshira, leszámítva a fehér bőrt, a szőke hajkoronát, illetve azt a méreti különbséget, hogy a nőből 6 Joshi is kifutotta volna. Szegényt vélhetően bedrogozták (talán pont Veres Jani emberei vittek neki is kis kokót) mivel ember ennyire hülye nem lehet. Nem tudom visszaadni az élményt, ahogy a két bérszereplő ölében üldögélt. Mert, hogy volt megoldandó probléma is. Egy kedves kis homoszexuális fiucska ( a nevének majd utánajárok ) akarta bevallani melegségét az apukáját alakító Forgács Gábornak. Gábor volt egyébként a legélvezhetőbb a műsorban, bár nem tudom mivel érdemelte ki, hogy ennyire lealacsonyító szerepet kapjon. A másik attrakció pedig Karda Bea volt, aki magát adta, bár ő alapból egy komoly pszihológiai eset és vélhetően hamarosan viszontlátjuk Joshi műsorában.  Tehát a nő, - talán Andi Bharat néven futott - sem jutott be a második fordulóba, bár őt továbbengedték volna, de a hirtelen megjelenő Green Peace aktivisták körbeállták Andit majd tüntetve követelték, hogy engedje a TV2 szabadon. Miután kiszabadították gondolom visszatuszkolták a tengerbe, hogy ott éljen tovább.

Nemsokára elérkezek a győzteshez, de elötte még szót kell ejtenem Shszkal Bharatról, aki nem hazánk, hanem a távoli kelet szülötte, vélhetően vietnámi származású. Az ő produkciója a magánhangzok nélküli kommunikáció volt - beszédnek sajnos nem lehetett nevezni - ,hogy jobban el tudjátok képzelni, olyasmire gondoljatok, mint amikor az ifjú Fekete Pákót hangját összekeveritek Hiller Pityu zöngéket mellőző beszédével. Ugye milyen durva? A vietkong már jó nyomon járt, megpróbálta megtisztítani a kis meleget a "betegségétől", így végül bekerült a döntőbe, ahol olyan komoly, mindenkit érintő és érdeklő kérdésekre is válaszolnia kellett - volna - mint, hogy "hol vannak Joshi csakrái". Sajnos ő ebben az esetben valami tárgyat keresett, így a kérdésre nem tudott megfelelni, de még így is 100 ponttal többet ért volna el az IQ teszten, mint a nyertes, a nemmeglepőenromaszármazású profikocsmatölteléksegílyenélőbodzatermesztő fullprimitívsegghülyeork Vendel Bharat, aki úgy lett nyertes, hogy a csakrákat valami lábasállatnak hitte és ez ugyebár határesett, valamint aurában ő hasonlított legjobban Joshira és mint tudjuk az aurafénykép nem hazudik. Remélem rólam sosem készül ilyen. De ne rohanjunk ennyire előre!

Vendel egy kancsal, baltaarcú, ápoltságot és személyes higiéniát hírből sem ismerő, ellenben hatalmas bajusszal rendelkező roma ember volt. Észért neki sem kellett a szomszédba mennie, mivel azok se lehetnek okosabbak nála ott a cigánysoron. Ha bármiért is átmenne a szomszédságba, maximum az, hogy mint híres tévés személyiséghez adják hozzá feleségnek a 7 éves Ramónát. Egyszer ment csak a távolabbi szomszédjához, de azért már leülte a 2 évet Sopronkőhidán, szóval mondhatni kijárta az iskolát. (csak, hogy legyen elképzelésetek Vendelről és az ő családi kapcsolatairól, íme egy régebbi adás http://vidds.net/v/hu/joshi-bharat-vendel-s-rokonai-avagy-joshi-bharat-beczse-10-perc-alatt_R4T3E305A3H3U39413L3O4.html) A műsorban szerepelve viszont ismét nagyot alkotott. A kis hombárt mindenképpen orvoshoz akarta küldeni, mivel súlyos "betegségét" csak így lehetne gyógyítani, majd amikor látta, hogy ez nem hatásos, lelkére próbált beszélni a "fiúnak". Sajnos az is elhangzott a műsorban, hogy azonos neműekhez vonzódni csúnya dolog, de ezért majd kap egy-két millió bírságot a TV2 mert ilyet még gondolni sem szabad! Hiába minden követhet el hibát, van aki többet is. A helyzetet végül Forgács rögtönzése mentette meg, aki bevallotta, hogy ő is meleg. Szép védés volt Gábor! Sajnálom, hogy csak ilyen ripacs-szereppel tudtunk betenni téged a szilveszteri műsorba. Remélem azért nincs harag.

Hát így lett végül Vendel Bharat a győztese ennek a kiváló produkciónak és megnyerte a főnyereményt, az extra munkanélküli segílyt. Éljenezzük hát az új médiaszartsztárt! Természetesen Vendel is része lesz kampányomnak, amikor Borsodba vagy Szabolcsba látogatok, hiszen ezzel a műsorral most ő lett az ügyeletes díszroma!

Mivel ezután már kezdődött a szilveszteri multaság, ezért nem tudtam nézni a TV2 retróválogatását, az elmúlt 15 év terméséből, amiben még olyan humorbonbonok is szerepeltek, amiket még a Filmmúzeum vagy a PoénTv sem tenne egy szilveszteri adásba. Hiába, a TV2 nagyon ért ahhoz, miként lehet műsort szerkeszteni. Az, hogy ez (is) szar lett, nem az ő hibája!

A mi bulink nagyon jól sikerült, de a legjobb az volt benne, hogy az ittlévőknek halvány lila gőzük sem volt arról, hogy ki is vagyok valójában, így nem kellett egyetlen "Boldog újévet drága volt miniszterelnök úr"-at sem meghallgatnom, ezzel a másik blogom úgyis tele van már. Éjfél elött előadtam egy saját koreográfiájú táncot, ami mindenkinek tetszett - legalábbis sokan nevettek rajta - majd éjfélkor Piroska tiszteletére elénekeletem a bolgár himnuszt.

Drága szülőhazám

Balkán büszke hegyei,
a Duna folyása mellett,
A nap sugározza fényét rád, Trákia,
a Pirin bércein át.

Kórus:
Drága szülőhazám,
paradicsoma vagy a Földnek,
szépséged és kedvességed,
ó, soha nem múlnak el.

Sok harcos adta életét
drága nemzetünkért,
Anyánk, adj nekünk erőt
hogy nyomdokaikba léphessünk

Ez akár Kurva ország himnusza is lehetne, így aztán ezzel kívánok nektek kedves, drága Barátaim ugyanolyan boldog esztendőt, mint amilyet Ti kívántok nekem.

És szerintem ez felér egy átokkal!

Na húzok aludni, mert nagyon másnapos vagyok.

A bejegyzés trackback címe:

https://anti-gyurcsany.blog.hu/api/trackback/id/tr381636517

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása