Bizonyára hallottatok róla, hogy a felröppent hírek szerint én pénzelem az MDF kampányát. Kikérem magamnak ez aljas rágalom, sosem adtam a Táncsics Alapítvány pénzéből az MDF választási kampányához 700 milliót. Fel vagyok háborodva, hogy sokan azt gondolják, hogy egy magát konzervatív jobboldalinak nevező pártot támogatnék. Nem is értem, hogy feltételezheti bárki is, hogy egy ilyen pártot támogatok? Bár tervezett választási listájáról többen is előzetesben tölötték az ünnepeket, de ettől még nem kell azt hinni, hogy a két párt közös érdekszövetségben állna. Nem is értem, hogy miből gondoljátok, hogy Ibuska, Ibolykám, a mi Ibolyánk Dávid Ibolya és az MSZP között bárminemű kapcsolat volna. Ha azt nézzük, pont a Jobbik keszhelyi elnökének ingatlanügyeiről derült ki valami turpisság, ami miatt le is tartóztatták, de a párt nem követte a bevált és politikailag elfogadott "Védd a másik seggét" elvet, egyszerűen felfüggesztette állásából és vizsgálatot indított ellene. Fel vagyok háborodva! Hát Kurva-országban már mindent szabad? A végén még nem lesz korrupció és az ártatlanságot nem az illető vagyona, pozíciója, faji vagy vallási hovatartozása alapján fogják megállapítani, hanem az elkövetett bűn alapján? Micsoda időket élünk? Lárifári. Innen üzenem a kedves politikustársamnak, hogy ilyen embernek a mi Pártunkban a helye, és ha bűnössége neadjisten bebizonyosodna, akkor örömmel látjuk az MSZP-ben.

Van azonban egy nagyon jó hírem is számotokra kedves Barátaim. Nem is olyan sokára megláthatjátok mennyire ésszerűek és átgondoltak is az általunk hozott törvények. A BKV-s sztrájk láthatóan elhúzodik, aminek nem csak az utazóközösség, de egész Budapest és környéke látja kárát. Logikusan, ha nem járnak buszok, villamosok, akkor az emberek autóval próbálnak meg eljutni munkahelyükre. Igenám, de ettől meg nő a légszennyezettség, mivel előkerültek a garázsok mélyről az eddig csak hétvégi telekjáratként használt A,B,C rendszámú őslények, amik az EU károsanyagkibocsájtásra vonatkozó rendeleteit még hírből sem ismerik. Így nem csoda, hogy már közel járunk a szmogriadó elrendeléséhez. Ha pedig túllépjük, akkor már életbe lép az a szabály, hogy páros napon csak páros, páratlan napon - mily meglepő de csak - páratlan rendszámú autó mehet a forgalomban. A többiek pedig vegyék igénybe a BKV szolgáltatásait. Jaaa, hogy az most nincs? A szép az a történetben, hogy mindenképp ízelítőt kaptok remek tevékenységünkből. Vagy betartjuk a hozott törvényeket, ami vélhetően jóval nagyobb felháborodást fog kiváltani, mint a BVK-s dolgozók- egyébként jogos követelése - miatt kialakult reform káosz, vagy másik megoldásként, megmutatjuk mennyire is vehetitek komolyan az általunk hozott törvényeket és felfüggesszük ez az általam oly nagyon kedvelt rendeletet. Attól tartok bármelyiket is válasszuk, népszerűségünk és szavazótáborunk mindenképp csökkeni fog. Piha.

Ezen érdemes lesz elgondolkodni a hétvégén. Na húzzunk el egy villamost!

A bejegyzés trackback címe:

https://anti-gyurcsany.blog.hu/api/trackback/id/tr811674446

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jpmjpm 2010.01.16. 14:01:01

"...de a párt nem követte a bevált és politikailag elfogadott "Védd a másik seggét" elvet.."

Ebben minden benne van...
süti beállítások módosítása