Sajnos azt kell gondoljam, hogy Toto átállt az Ellenség oldalára, sőt lehet, hogy Jobbikos lett, bár ebben még nem vagyok biztos. Hétvégén beleharapott a kezembe, amikor épp a vacsoráról megmaradt kaviárt és lazacot söpörtem a tányérjába. Bezzeg amikor gulyást, pörköltet vagy akár rántott hús maradákot kap, sosem csinál ilyet. Persze nem ő az egyetlen aki beleharap abba a kézbe ami eteti. Ilyen volt a ma reggeli Mokka műsorába a Tilla. A macsetas gyilkos Fekete László kapcsán a reggeli műsorban megszólaltatta Kitti sógorát, aki - még mielött letilthattuk volna - kerek perec megmondta, hogy a Lungo Drom-os figura, csak egy héttel a gyilkosság elött jelentkezett a pszihiátrián, egy kamu öngyilkossági kisérletre hivatkozva (C- vitamin túladagolás) Ezzel a nem megtervezett interjúval borította azt a jól felépített öszzképet, hogy cigány csak akkor gyilkol, ha valamilyen pszihés betegsége van. Most kezdhetjük előröl az egész kamukampányt.

A reggel más szempontból is kellemetlenül alakult, mivel a szavazás kérdésére "Kivel ülne egy asztalhoz vacsoránál?" a legtöbb válasz Vona Gáborra érkezett. Az "A" válasz Viktorka míg a "B" megosztottan Atus és Jómagam szerepeltünk, mivel először az én nevemet írták ki a felkészült szakemberek ,ajd utóbb áthamisították Attilára. Nem tudom, miként köszörüljük ki a csorbát, de majd kitalálunk valamit.

Még a múlt hét végén adtunk be egy jogértelmezési kérést az EU felé, a Sólyom Lászlóval történt őszi szlovák attrócitás kapcsán. Nem értem miért kell hepciáskodni és szegény Ficót bántani, amikor ő a legőszintébb ember akit ismerek, leszámítva a legutóbbi nyelvtörvénnyel kapcsolatos hazudozásait, meg a többi linkséget. Ő sosem hazudik, legfeljebb nem bontja ki az igazság minden szirmát. Jaj olyan ismerős ez a metafóra, csak nem rémlik honnan. Szóval Ficó csak azt mondta a diplomáciai széljegyzetben, hogy "Sólyom László nem kívánatos személy". Valljuk be, ebben együtt kell értenünk Robertel. Ki a fene mondaná kívánatosnak Sólymot? Nem ismerek olyan nőt, sőt férfiból is csak keveset, aki a köztársasági elnököt vonzónak találná. Nem a szépsége az, ami megfogja az embert. Tehát ezúton is igazat adok kedves barátomnak, elv és pályatársamnak a szlovák Mátyás királynak, Ficónak.

Ti meg barátaim, vásároljátok, költsétek a nehezen megkereset pénzeteket és vegyetek fel minnél több hitelt, hiszen ez Kurva-ország jövőjének záloga. Húzzatok bele!

A bejegyzés trackback címe:

https://anti-gyurcsany.blog.hu/api/trackback/id/tr71612936

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása