Nem szoktam hétvégén írni, most mégis megteszem mert úgy érzem erről tudnotok kell Barátaim. Tibivel bajok vannak. Szerintem valami kisebbrendűségi komplexus, vagy csak a túlzott hatalommal járó felsőbbrendűségi érzése újult ki, nem tudom. Az történt, hogy étterembe voltunk tegnap, mivel már régen beszélgettünk és meg kell beszélünk a kövekező lépéseket, hogy mit tegyünk a Válságban. Mármint mi olyat, amiből legfőképp nekünk van hasznunk. Mert azt már tudjuk, megoldás van ezer, de nekünk (mszp-nek) ebből a válságból megerősödve kell kijönnünk, vagy ha ez nem megy, akkor Kurva-országot az őskorba taszajtatni vissza.

Szóval beültünk egy kellemes kis magyaros hangulatú vendéglőbe és beszélgetni kezdünk, közben Tibi az étlapról válogatott. Egyszerre kikerekedett a szeme, arca eltorzúlt és először pincérért, majd rendőrért kiáltott. Elöbbi jelent meg hamarább. - Mi ez itt? Cigánypecsenye? Milyen rasszista megnyilvánulás ez? Gondolom, jó tréfának érzik, hogy a kisebbséget mintegy kigúnyolva, ételként tüntetik fel a roma honfitársainkat!? Mégis mik vagyunk mi, kannibálok? Felháborító! És még mielött bármit is tehettem volna kabátját felkapva közölte: - Átmegyünk egy másik étterembe! Az ajtón kiérve láttam, ahogy kommandósruhába öltözött alakok rontanak be a helységbe, mögöttük egy vékony, szemüveges ügyvédalak. Alig ismertem meg. Hiszen ez a Kristóf, hogy kikerekedett amióta helsinkizik.

Átmentünk egy másik étterembe, a Klaulzál térre, ahol biztosan nem szolgálnak fel disznóhúst. Tibi megnyugodott, én meg a hírekbe hallom közben, hogy rasszitsa gyülekezetet fogtak el, akik egy éttermet vezettek. Találtak náluk perdöntő bizonyítékokat, sőt roma származásúakból származó húsokat is, amiket étkezés céljából szolgáltak fel az ide látogató véresszájú vendégeknek. Aztán az egyik túlélő nyilatkozott. Jézusom! Mi is itt voltunk még pár perccel ezelött. És hol vannak a bizonyítékok? Hja azt még Ficoék sem adták oda dunaszerdahellyel kapcsolatban, bár a vizsgálatot lefolytatták, az ítélet is megszületett. Lárifári, most fontosabb dolgunk van. Együnk valamit.

Rendeltünk valami nemsertést. Tibi habzsolva evett, mivel keszekusza fogsora miatt nehézhes neki a rágás. Sajnos egyik falat félreszaladt és Tibi fuldokolni kezdett. Mellett egyik asztaltól felpattant egy idősebb úr és szakszerű Heimlich-fogással mentette meg életét. Majd mosolyogva megjegyezte. - Miniszter úr lassabban egyen, mert cigányútra megy a falat. Ezzel vissza is ült volna az asztalához, de a mi Tibink egy hátrapörgőforgó rugással lekaratézta, majd leszorította a földre az öreget. -Hatos egység, 666-os kód. Rasszista egyedet fogtam. És már jöttek is befelé  kommandósok és velük együtt Kristóf, aki az eljárás szabályosságát felügyelte. Ledöbbentem. Ez a Tibi tud valamit. Nem hiába rendészeti miniszter.

Megebédeltünk, majd kiültünk a térre. Sütött a nap, a gyerekek vidáman játszottak. Egy kislány pont elöttünk pördült át a kezén, egymás után 5ször 6szor, mint valami cirkuszi akrobata. Mosolygot, de láttam Tibi eltorzult arcát, ahogy felismerte a cigánykereket. Felemelte jobbkezét és egy furcsa kézmozdulattal intett a levegőbe. A kislány mellkasába 3 gumilövedék csapódott, ami a kis játszótéri faház faláig repítette. A faházból 4-5 kisfiú rontott elő sliccét felhúzva, mögöttük egy kislány, aki szoknyáját rendezgette. A teret ellepték a rendőrök és rajtunk kívül mindenkit letartóztattak.

Nem mertem szólni egy szót se, hiszen látszott kinek a kezében van a hatalom. De magamban megjegyeztem. - Tibi wazze kezeltetned kellene magadat!

Tehát csak óvatosan Barátaim, semmi megkülönböztetés mert Tibi szeme mindent lát!

WebTag.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://anti-gyurcsany.blog.hu/api/trackback/id/tr77915511

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása