"Soha nem kaptam még annyi panaszos levelet, mint mostanában, és ezek közül hatalmas arányt képviselnek azok, amelyek" azt írják Feri húzz a picsába másféle politikát kellene folytatnom. Másik részük pedig panaszkodik és tőlem vár segítséget. Mintha lenne bárminemű beleszólásom is a dolgokba. Mivel a válságot részben a korlátlan hitelezésnek köszönhetjük, ezért gondoltam egy nagyot és olyan beszélgetésekbe kezdtem a Bankszövetséggel, amiket már több éve meg kellett volna tennem. Nem mintha nem érkezett volna eddig is rengeteg levél, melyben a bankok eljárásmódját, hitelfeltételeit, szerződési kereteit kifogásolják, de eddig ezekkel béleltem ki Totó házát, kint az udvaron.

Szóval most tárgyalok a bankokkal. Már tárgyaltam velük egyszer arról, hogy adjanak lehetőséget az ingyenes előtörlesztésre, illetve a devizahitelek átütemezésére, de egyik fülükön be, a másikon ki. Persze mit is várok, ha a felügyeletükre létrehozott PSZÁF egyetlen feladat, hogy postás szerepét töltse be a bank és panaszos között. Természetesen a bankokat minimális törvényi szabályozás érinti, mivel eddig mondhatni kiváló bevételi források voltak. Természetesen eszem ágában sincs a nemlétező törvényeken változtatni, szigorítani azokat, ehelyett látszatintézkedéseket és leíratlan megállapodásokat hozok, hogy lássa a nép, hogy én megértem őket. Jól jön ez most, erősíteni rongyokban lévő támogatottságomat. Tehát nagy változás nem lesz, erre ne számítsatok. Majd újabb hitelekből kipótolom a tartozásotokat. Aztán egész Kurva-országot eladom a Szlovákoknak. Akkor legalább lesz hivatalosan is kettőskeresztük.

Arról ma némán hallgattam kedves Barátaim, hogy nyilvánosságra hozták a képviselők vagyonnyilatkozatait. Mi ezt belső körökben "Fele sem igaz - bevallásnak" hívjük és a sci-fi rajongók több furcsa jelenséggel találkozhatnak benne, mint Asimov Alapítványában. Higyjétek el ha az öreg olvasta volna ezeket a nyilatkozatokat letette volna a tollat, mert ez még ő sem tudta túlszárnyalni.

Pár érdekes adat:

  • Dávid Ibinek, Hiller Pityunak, Lamperth Moncsinak, Lendvai Ildikének, Mesterházy Atusnak, Mikola Pityesznek, Semjén Zsocána, Szili Katának, Űjhelyi Istvánkának, Varga Misinek, Veres Janinak (neki most lesz egy, amit Ti vettetek neki), nincs autója. Gondolom ezt mindenki el is hiszi nekik.
  • Kuncze is eladhatta a tavaly vásárolt SuperB-t valamint van 18 milla bankhitele is. Szerintem, ha így folytatja az adósok börtönében végzi majd.
  • Orbán Vitya is túladott az autóján, ellenben számlájáról is eltünt 15 millió. Vajon mi történhetett ennyi pénzzel? Remélem nem a kampányát támogatja majd vele, mert akkor még kell hitelt felvennem.
  • Nekem sincs autóm, nem futotta rá a 114 milliós osztalékból. Ez érthető is. Vagyonom sincs, az anyagiakat meg Klára kezeli.
  • Hagyó Miklós egy ősöreg trabantot tudhat magáénak. Ez minden vagyona.
  • Kellernek - akinek nevéhez nem egy jólmenő cég fűződik - van ugyan megtakarítása, de kb ezzel egyenértékű banki tartozást is magáénak tudhat. Remélem nem a pénzügyi pályán képzeli el a jövőjét. Ja, hogy már ott van? Ez elkúrtuk. Nem kicsit, nagyon

Hát ezektől akarok én bármit megvonni? Szerencsétlenek a létminimum alatt tengődnek. Higyjétek el Barátaim megélhetési politikusok ők mind.

Szóval Barátaim aki ezt elhiszi az tegye a dolgát!

 

Forrás: http://kapcsolat.hu/blog/segiteni_fogjuk_a_devizahiteleseket

A bejegyzés trackback címe:

https://anti-gyurcsany.blog.hu/api/trackback/id/tr95920832

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása