Sokan azt hinnétel Barátaim, hogy a cim azt takarja, hogy egy bölcsek tanácsa elött elmondom terveimet, kikérem a véleményüket és az idősekre hallgatva hozom meg a döntéseimet. De erről szó sincsen, hiszen jómagam tökéletesen értek minden témához és ha valamiben nem lennék elég felkészült, mert a Financial Times nem irt róla eleget, akkor még mindig ott van a Tibi, hogy megmondja nekem mit tegyek, hogy tanácsot adjon. Szóval ezt a tanácsot úgy kell elképzelni, hogy megmondom, mit teszek és akinek nem tetszik az már mehet is a temetőbe. Persze azt mondom, hogy elsősorban azokat akarom védeni, akik maguk erre nem képesek, a gyerekek és főleg az idősek. Persze ezt nem szavazatnyerésért teszem, de furcsamód pont a 65 év feletti korosztályból kerül ki a szavazóim majd 2/3-a. Milyen véletlen egybeesés.

Tehát a program, amit válságkezelés cimen elpantomimeztem lényegében nekik szól őket védi. Sajnos van ezen kivül is egy réteg, akik adóznak és fizetik a járulékokat, akikből az ország él. Velük és az ő problémáikkal kevéssé fogalkozom. Eddig a Válság igazán azokat súlytotta, akik felelőtlenül, lehetőségeiket felülmúlva vettek fel hiteleket és azokat épphogycsak tudták kifizetni. Mostani döntéseim, adó"csökkentésem" miatt már azok az emberek is becsődölhetnek, akik jól és helyesen épitették fel életüket. Egyrész a plusz 2% adóteher, másrészt pedig a növekvő hitelkamatok prés közé szoritják őket, megfosztva őket az eddigi lehetőségeiktől. Velük nem törődöm, kit érdekel, miből fognak élni ezután. Majd ha ők is rám szavaznak akkor foglalkozom velük is. Sajnos kevés olyan épeszű dolgozó van akinek szavazatára számithatok a jövőben. Ha ők elmennek az országból, vagy belefulladnak adóságaikba az is az Ellenzéket gyengiti és az én malmomra hajtja a vizet.

Ez az én taktikám Barátaim.

 

Forrás: http://kapcsolat.hu/blog/az_idosugyi_tanacsra_keszulok

A bejegyzés trackback címe:

https://anti-gyurcsany.blog.hu/api/trackback/id/tr39956713

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása