Még csak pár nap telt el, hogy bejelentettem a Hírt, de már most úgy érzem, hogy nem vagyok miniszterelnök. Tegnapi bejegyzésem szokatlan lehet azok számára, akik rendszeresen olvassák a blogomat. Lényegében egy gyűlöletbeszédet írtam ,amiben szinte fröcsögök az Ellenzékről. Büszke vagyok rá. Persze az ottani barátaim nem tudják mi áll a háttérben és de nektek igaz Barátaimnak elmondom a történtetet.

Délelött sok dolgom volt, nagyon elfáradtam és ebédidőben elnyomott a buzgóság. Álmot láttam és teljesen a hatása alá kerültem. Álmomban nem sikerült olyan utódot találni a helyemre, aki megfelelő lett volna az SZDSZ számára és ennek következményeként feloszlatták az országgyűlést. Az új választásokat a FIDESZ nyerte, elsöprő többséggel. Ezen felül a Jobbik nyerte még el nagy mértékben a választók bizalmát. Az MSZP kb 20-25 százaléknyi helyett szerzett a parlamentben, az SZDSZ és az MDF pedig be sem jutott. Így aztán cudar idők vártak a velem szimpatizálókra. Ezt nem tűrhettem és éppen valami nagy REFORMOT akartam kirobbantani, amikor felriadtam. Ez volt számomra a megvilágosodás. Rögtön le is ültem a gép elé,  -hogy már mint Pártvezért és nem mint egy ország miniszterelnöke - leírjam véleményemet az előrehozott választásokról és az Ellenzékről.

Pár mondatot szeretnék itt is idézni, mert szerintem ez alapján látszik, hogy elszállt teljesen az agyam. Kicsit olyan lettem mint a Tibi, most már látom mekkora nyomás nehezedett rá az elmúlt időszakban. Meg is értem, hogy pszihológushoz fordult és láthatóan rám is rámférne egy kis beszélgetés egy ilyen szakemberrel.

"Ebben a helyzetben nem megengedhető, hogy valaki program nélkül kérjen felhatalmazást." Azt gondolom ,hogy a jóformán csak vázlatként létező, naponta megmódosított valami, értelmezhető akár a kormány válságkezelő csomagjaként is. Azt a tényt mindig elfelejtem hozzátenni, hogy a csomaggal sem a hazai gazdasági élet szaktekintéjei, sem pedig a külföld nem tekinti válasznak a Válság megoldására. Tehát ez a mondat egyaránt igaz lényegében az összes mai parlamenti pártra.

"...amit a Fidesz képvisel, nem egyszerűen elfogadhatatlan, hanem Magyarország számára közveszélyes." Ezzel azt akarom mondani, hogy még véletlenül sem a cigánybűnözés az ami közveszélyes, nem ők gyilkolnak, rabolnak és veszélyeztetik a még Kurva-országban élni akarók biztonságát, hanem az Ellenzék.

"Amikor a jobboldal nagyobbik része ellenségként, mi több, selejtként tekint a baloldalra, akkor egy ilyen politikával szemben küzdeni kell, tisztességes, alkotmányos módon, de semmiképpen nem átengedni neki a hatalmat!" Erről szól az egész, a hatalomról. Semmi más nem fontos! Nem fontos a nép, a Válság megoldása, nem vagytok ti sem fontosak Barátaim, egyedül a hatalom számít.

"...azt hiszem, egész egyszerűen öngyilkosság kinyitni az utat az alkotmányos, törvényes határidő előtt a választás számára." Tehát nem szabad utat engedni a törvényességnek. Értitek ugye?

"...meg kell értetni az emberekkel nekünk, baloldali és liberális politikusoknak..." Itt már teljes a képzavar. Talán az is megfordulhat a fejetekben, hogy ekkora hülyeséget csak tanácsadóim hathatós segítségével lennék képes írni, pedig nem. Ezek önálló gondolatok! Arra próbálok utalni, hogy tulajdonképpen az MSZP és az SZDSZ egy és oszthatatlan. Ők legalább annyira szocialisták, mint amennyire mi liberálisak vagyunk.

"...amit a Fidesz képvisel, az a magyar demokratikus normalitás sérelmére elkövetett politikai tisztességtelenség. Amit tesznek, asszisztálás a félelemkeltés, gyűlöletszítás, az erőszak térnyeréséhez.... A Fidesz megnyilatkozásai a '30-as évek szélsőséges szövegeire hasonlítanak." Ez a rész már nem más, mint mocskolódás és vergődés. Párhuzamot vonok az Ellenzék és a 30-as évek Németországa között, közvetve már arra célozva, hogy Orbán Viktor maga Hitler reinkarnációja.

"...akinek tehát fontos Magyarország, az a törvényes választási időpontig mindenképpen küzd, hogy egy ilyen politika ne kerüljön hatalomra." Legyen ez a végszó Barátaim. Kűzdjetek, hogy ne egy ilyen politika kerüljön hatalomra, mint amit én és Pártom képvisel.

Láthatjátok, hogy az utóbbi napok eléggé megviseltek, lényegében már az is megkérdőjelezhető, hogy tudok e még felelősen kormányozni. Lehet, hogy idegösszeroppanásom van?

Még nem, tehát inkább belehúzok Barátaim!

 

Forrás:http://kapcsolat.hu/blog/kuzdeni_kell_az_elorehozott_valasztasok_ellen

A bejegyzés trackback címe:

https://anti-gyurcsany.blog.hu/api/trackback/id/tr651024083

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

La_Fayette (törölt) 2009.03.25. 12:47:30

Úgy tűnik, van esély rá, hogy az MSZP ismét a Szili Kati tünetegyüttes áldozata lesz. A betegség rövid lefolyású, kollektív pszichózis, melynek eredményeképp a beteg csoport iszonyúan pofára esik, jelen esetben történelmi politikai vereség elébe nézhet (bátran vagy rettegve, édesmindegy).

szabadszemmel.blog.hu/2009/03/25/a_szili_kati_tunetegyuttes

Igazságot! · http://nemlehetmas.blog.hu 2009.03.25. 13:01:01

Ez is tipikusan egy olyan blog, ami a tartalom helyett a külsőségekre képes csak rágyúrni.
A cinizmus erőltetése miatt nem találja meg az egyén a helyét a társadalomban.
süti beállítások módosítása