Barátaim!

Eltelt pár hónap az utolsó bejegyzésem óta. Emberek jöttek, mentek, de maga a politika egyáltalán nem változott. A blogomat már saját magam írom, így csak heti 1-2 bejegyzés születik, ezeknek egy része könyvajánló, másik része a semmiről hétköznapjaimról szól. Politikát igyekszem elkerülni, elvégre sosem értettem hozzá igazán. Azoknak, akik azt olvassák elég is ennyi.

Nektek Barátaim azonban többel tartozom. Nem terveztem, de mégis folytatom ezt a blogot is, mivel nem lehet szó nélkül elmenni azok mellett a történések mellett, amit a mai politikai elitt elkövet. Hogy magamat idézzem "Hazudtunk reggel, délben, meg este..." és azóta se hagyjuk abba. A EP választások során beigazolódott, hogy Kurva-ország állampolgárai már nem támogatnak minket, de ez csak megerősített bennünket abban, hogy folytatunk kell a rombolást, a pusztítást. Ezen munkálkodunk azóta is. Hamis hirekkel, hamis állításokkal próbáljuk meg elterelni az emberek figyelmet a valós problémákról.

Most újraindítom a blogt és megpróbálom rendszeresen vezetni is, megírva az engem foglalkoztató problémákat.

Remélem régi olvasóim visszatalálnak a blogra és ugyanakkora érdeklődéssel olvassák majd, mint tették azt lemondásom elött.

Húzzatok bele Barátaim!

WebTag.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://anti-gyurcsany.blog.hu/api/trackback/id/tr621273145

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása