Barátaim! Pályát tévesztettem! Tudom erre régebben többbször is felhívtátok a figyelmemet, de most saját magam jutottam erre a következtetésre. Beletelt pár évembe, de megérte kivárni.

A hétvégén láttuk a Julie és Julia című filmet és annyira kedvet kaptam a főzéshez, hogy a mai jelentéktelen bejegyzést is ennek szántam. Szinte hihetetlen, de képes voltam arról írni a blogomon, hogy miként vágtam fel a gombát, meg hogyan csináltam olajbogyókrémet (tapenade-t). Terveim között szerepel, hogy a jövőben írni fogok a szarom sűrűségéről, valamint az ondóm állagáról és ízéről is. Bár ez utóbbihoz valószínűleg igénybe kell vennem feleségem és Varnus Xavér pár közeli barátom ízlelőbimbóját is. Sőt lehet, hogy a blogomról választok egy szerencsés kommentelőt, aki ebben a megtisztelésben részesül. Bizonyára felüdülés lesz ez számára, a sok seggnyalás után.

E kellemes téma után vissza a főzéshez. A leírásból is látható, hogy bár még csak kezdő vagyok a témában, de máris szakértőknek érzem magam. A legjobb, hogy sokkal kisebb kárt tudok tenni vele, mintha teszemazt egy országot vezetnék. Mi az a kis gyomorrontás egy megszorítócsomaghoz képest. Nem is én lennék, ha nem találtam volna ki saját recepteket. Ezek többségéről nem tudom ehető-e, de bátran ajánlom próbáljátok ki és számoljatok be az eredményekről. Ez kormányzásom alatt is bevált gyakorlat volt, nem hiszem, hogy a konyhaművészetben ne lenne eredményes.

Természetesen tervezem, hogy saját főzőműsorral illetve szakácskönyvvel is előrukkolok, mivel manapság már minden hülye ad ki ilyet, nem szeretnék én lenni a kivétel. Sőt tovább megyek. Szólni fogok a TV2-nek, hogy örömmel részt vennék a "Hal a tortán" műsorába. Sajnos pont a múlt héten volt az a műsor, ahol köztörvényes börtönviselt "celebek" főztek, de szerintem ezt még lehet fokozni, börtönviselt, vagy börtönt megúszó politikusokkal. Ebben a műsorban szerepelhetne mellettem: Bajnai, Veres, Hunvald, Zuschlag. Az lenne ám a műsor, több nézettséget hozna, mint Vágó Pityu rekordgyorsasággal megbukott Vérbaj Agybaj Párbaj vetélkedője.

Gordon bizonyára valami libás ételt készítene, Jani menüjében pedig helyet kapna a rablóhús, Gyurka bizonyára meglepne minket egy rácsos linzerrel, lévén ablakában is hasonló minta diszeleg, Jancsika pedig egy remek zsidótojással és hidegtállal készülne a tévés szereplésre (gyk).

Én még nem tudom mit főznék, de az biztos, hogy elkúrom. Nem kicsit! Nagyon!

 

Forrás: http://kapcsolat.hu/blog/az_eloeteltol_a_desszertig

1 komment

Címkék: receptek

WebTag.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://anti-gyurcsany.blog.hu/api/trackback/id/tr991463187

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jpmjpm 2009.10.20. 21:40:58

Zseniális irónia. :))

Azért hiányolom a linket a másik blogra!
süti beállítások módosítása