Tegnap lázadó hangulatba voltam. Egyik barátom, hozott egy nagyon kellemes ízű süteményt, állítólag egyenesen Hollandiából. Nagyon finom volt, de utána szinte forrtak bennem az indulatok. Le is ültem és hamar legépeltem a napi bejegyzést amit alább olvashattok. Ma már kicsit bánom, hogy ismét elragadtatta magam, de lássátok ilyen vagyok, amikor nem vagyok magamnál. Ugyanis Tibiéknél voltunk és az ő gépéről írtam a bejegyzést. A sütit is Tibi hozta, "lefoglalt cuccból" ahogy ő szoktam mondani, ha valami nagyon illegális dologgal villog. És akkor íme a bejegyzés (szürkével amit már ma írtam hozzá)

Ez kedves és megható! Neki nincsenek olyan nevű ellenfelei, mint az MSZP és a Jobbik. Ebből persze csak a Jobbik valódi ellenfél, mi az SZDSZ-el versenghetünk a parlamentbe jutásért. Az ő ellenfele a szegénység, a munkanélküliség, meg az eladósodottság. És nyilván mindig így is gondolta, ezért amikor kormányzott akkor megszervezte a szegény gyerekek ingyenes iskolai étkeztetését. Ja, bocs, az nem ő volt, hanem mi, az MSZP. Mi több, megteremtette a lehetőségét, hogy a legnehezebb helyzetben lévő nyugdíjasok méltányosságból plusz pénzt kapjanak, mert annyira fájt neki a nyugdíjasok helyzete. Vagy az nem ő volt? Nem bizony, azt mi tettük, szocialisták. Ő még azt sem adta meg, ami törvény szerint járt volna. És végtelen fájdalmában ez az érzékeny ember közmunkát szervezett a legelesettebbeknek, mert annyira fájt neki a reménytelenség. Vagy ezt is mi tettük? Mi bizony, a szocialisták. Most így újraolvasva a Monty Phyton jut eszembe, A Brian élete filmből. Mit adtak nekünk a rómaiak... ugye rémlik mindenkinek. Gondolom ez járt megbomlott agyamban akkor is, amikor e sorokat papírra vetettem. Persze lehetne tovább is kérdezősködni. Ki adta el az országot? Sukorót? Ők? Ja nem azok mi voltunk. Ki vitte csődbe az országot? Talán ők? Hát részben, de azok is inkább mi voltunk. Ki adott többmilliós végkielégítéseket? Ki herdálta el az ország pénzét? Ja ezek mind mi voltunk. És még sorolhatnám...

 

 
Azt mondja, hogy neki mi nem vagyunk ellenfelei? De hát nem ő mondta, hogy a baloldal, amikor csak tehette rátámadt nemzetére? Nem ő tűri szótlanul, ha politikai riválisait szóval és tettel ütik-vágják, támadják, robbantják a házát? Nem az ő hátországa védi a terrorgyanúval elfogott személyeket? Nem ő nevezte lelkes fiataloknak a gárdát masíroztató Jobbikot, ezt a fasisztoid gyülekezetet? Na, itt áljunk meg egy szóra - mondaná Grécsy tanár úr. Ugyanis új szó született. FASISZTOID. Beállok én is Kazinczy, Kölcsey, Szemere sorába és nevem nem csak mint bukott politikus, de mint nyelvújító is bekerül a történelemkönyvekbe. Kötcse, büszke lehetsz rám.
 
Na meg azt is mondja a nyilatkozó, hogy ő nem tehet arról, hogy az embereknek a közrend felbomlásáról, az anarchiáról, az erőszakról egy-egy pártra gondolnak. Vajon melyikre? Arra, amelyiknek elnöke azt mondta, hogy bármit meg lehet tenni a hivatalban lévő kormány ellen? Arra, amely már 2003-ban ideiglenesen itt állomásozó erőnek minősítette a kormányt? Arra a pártra gondol, amelyikhez közel álló televízió forradalmárként mutatta be a tv székház felgyújtóit? Vagy a szemkilövetésre? Az illegális rendőri feloszlatásokra? A legutóbbi "Szebb jövőért" előállításra? Tényleg annyi ilyen volt, hogy nem is tudom melyikre gondolhat.
 
Azon nem csodálkozom, hogy a vezénylő tábornok, a nagy nemzetmentő lehazudja a csillagot az égről. Hiszen Én is ezt teszem nap mint nap, ezt mi úgy hívjuk politika. Azon már inkább, hogy ezt minden következmény nélkül teheti, mert senki nem kéri ki magának. Eddig csak Nekem és brancsomnak volt lehetősége következmények nélkül csalni, lopni, hazudni, most meg Viktor is beszáll? Még nem miniszterelnök, várja ki szépen a sorát.

Demokraták, ébresztő!

 

Hát ilyen vagyok amikor be vagyok nyomva. Egy agresszív kismalac. Ráadásul ez a mai bejegyzés nem is nektek írodott Barátaim, hanem Viktornak, csak elfelejtettem az emailcimét. Ha valaki tudja, kérem küldje meg nekem.

 

Forrás: http://kapcsolat.hu/blog/demokratak_ebreszto_20091111

A bejegyzés trackback címe:

https://anti-gyurcsany.blog.hu/api/trackback/id/tr61519779

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása