Mai bejegyzésemben éppen Kínáról áradozok. Sok hasonlóság és sok különbség van a két ország között.

Ami talán a legfontosabb! Ugyanúgy kommunista mint mi! Hát nem csodálatos. Sajnos vannak különbségek is. Például az ő gazdaságuk növekszik, míg a miénk csökken. Persze ennek talán oka az is, hogy ott, ha egy politikus nagyott  hibázik akkor kivégzik. Ez nálunk nem megoldható, mivel akkor már senki se élne a kormányból, hetente lehetne új embereket tenni a kivégzettek helyére. Itt fel is merülne a probléma, hogy jár e a kivégzetteknek fizetés és ha igen akkor hány hónapig. Erről Hunvald Gyurka többet tudna mesélni. Ebből következik, hogy van halálbüntetés és előszeretettel alkalmazzák is. Persze ez se lenne jó megoldás idehaza, hiszen akkor a sok gyilkos, visszaeső cigány bűnözőktől megtiszult Kurva-országban egy csapásra rend lenne, ez pedig ugye senkinek se érdeke. És ami még fontos. A kínaiak szeretnek dolgozni. Nincs segély, nincsen megkülönbözetett kisebbség. Egymilliárd emberből a nagy többségnek dolgoznia kell, különben éhenhal. Sajnos az életszínvonal jóval alacsonyabb mint nálunk, de ezen a most elfogadásra került adótörvény, illetve a hétfőn elfogadásra kerülő költségvetés majd változtatni fog. Ja nem nem náluk, hanem nálunk! Nehogy már ebben lemaradjunk kínai testvéreinktől!

A sok különbség mellett vannak hasonlóságok is. Ilyen például az, hogy az emberi jogokat sárba tiporják. Jó példa erre Tibet. Ott sincs cigáníbűnözés. Az ott élők ugyanolyan elégedettek ezért van az, hogy többen menekülnek más országba. Nem csoda, hogy kis hazánkból, akinek csepp esze vagy lehetősége van az menekül. Inkább dolgozik külföldön, mint idehaza.

Hiába, van még mit tanulnuk tőlük. Mi csak gumilövedékkel lövünk a tüntetők közé, ők éles lőszert használnak. Ez az ötletet már fel is vetettem Tibinek, aki ez egyszer józannak mutatkozott és ellenezte. Mondván, mi van ha elszedik a rendőről a fegyvert és esetleg ránk lőnek vele. El kellett fogadnom az érvelését. Hiába ez a Tibi egy zseni!

A héten még egy látogatásom volt. Meglátogattam Putyint, aki nem csak testi de lelki jóbarátom is. Ettünk egy jót és erről tájékoztattam az MTI-t is. Sajnos szegények pont emiatt nem tudtak eleget tenni törvényi kötelezettségüknek és nem vettek részt a Jobbik sajótájékoztatóján. Lárifári. A látogatással kapcsolatban nagyon fontos megjegyeznem, hogy saját pénzemen utaztam ki barátomhoz. Ez volt a legfontosabb hírértéke az erről készült cikknek.

Putyinnal gyerekkori képeket nézegettünk, amiket  minap pakoltam le a padlásról és rendeztem albumba. Gondoltam megoszok veletek párat ezekből.

 

Szebb jövőért imátkozom a parlamentben.

A nagyokkal egy képen. Erre a képre különösen büszke vagyok.
Még gimiben ballagáson néptáncot adtunk elő, igazi magyar népviseletben. Putyin persze ezt nem tudhatta és megkérdezte, hogy régebben tagja voltam e a Magyar Gárdának. Hiába. Ezért a táncért mostanában 50ezer forint szabálysértési bírságot kellene fizetnem. Sőt ahogy elnézem még alakzatba is vagyunk fejlődve. Tibi azt nyilatkozta, hogy ránézésre állapítják meg, hogy kin van Gárda-ruha. Hát itt komoly elhurcolás lett volna. Még szerencse, hogy Tibi ekkor még nem volt hatalmon. Ilyenkor jut eszembe mennyivel durvább is lehetett volna az ÁVH.

Egy örjöngő gárdista egy kisebbségi hölgyet fojtogat.! Magánszámom is volt a ballagáson.
Lázadó kamaszkor. Tiltott, azóta betiltott szervezet formairuháját viselem. Ezen kívül egy hatalmas transzparenst is hurcolok magammal.

Családi fotó. Ekkor még nem voltam Apró Piroska bűvkörében. Látszik is a ruházaton, szemüvegen.

Kis barátaimmal. A zöld ruhás fickó Verty Tvrko a macskanadrában pedig Xavér álldogál. Ekkortájt hatalmas partikat rendeztünk, ahol a rózsaszín boa kötelező kellék volt

 

Így romantikáztunk Putyinnal, borozgattunk, eszegettünk, megbeszéltük az élet nagy dolgait. Csodálatos este volt. Köszönöm Vlad!
 
让我们进入 (Húzzunk bele!)
 
 
  Forrás: http://kapcsolat.hu/blog/kina_lenyugozo

WebTag.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://anti-gyurcsany.blog.hu/api/trackback/id/tr331555755

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása