Álmodozom, mert álmodozni jó! "Szoktunk arról beszélgetni, mérlegelni, hogy ki nyeri a választásokat, hogy ki alakíthat majd kormányt 2010 tavaszán." Egyet már most biztosan lehet tudni. Mi nem! Annyira messze vagyunk a kormányalakítás lehetőségétől, mint Makó Jeruzsálemtől (ez milyen szép példa) Nincs ezen mit gondolkodni. Azon már érdemes, hogy miként kerüljük majd el a felelősségre Vonást.
 
"Az már érdekesebb, ha arról beszélgetünk, hogy milyen legyen a holnap Magyarországa."  Hát legyen olyan mint Izrael. Ezen dolgozunk már sok-sok éve. Persze nem olyan napos, sőt régi tengerpartjainkat sem terveztük sose visszaszerezni, de cégeket, hatalmas magyar földterületeket, plázákat, vizeket, bányákat játszottunk már át - hol törvényes, de leginkább törvénytelen eszközökkel - izraeli barátaink kezére. Ha már ennyi minden az övék, akkor már csak egy lépés, hogy az országot, Koronástól, Almástól, Parlamentestől átadjuk. Ez a jövő Kurva-országa! Gyerünk, csináljuk meg!
 
A mai blogban erről beszélek, persze nem ilyen nyíltan, de Ti Barátaim akik tudtok olvasni a sorok között, bizonyára értettétek. Aztán, - ahogy ez már lenni szokott - összehordok hetet-havat. Belekeverem Charlie-t majd egy baráti párbeszédet idézek:
"- Mondd drágám, hova mennél moziba?
- Ó, nekem mindegy, Te hova mennél?
- Ugyan, hiszen tudod, nekem az jó, ami neked!"
- Nem, inkább nekem olyan jó amin neked!
- Akkor menjünk haza inkább és bújjunk ágyba.
- Ó, Péter, azt hittem már sosem hozod fel ezt a témát.
- Dehogynem, Gabika, már alig bírok magammal"
Nem folytatom. Találjátok ki melyik két híres(?) politikus között játszódhatott le ez a beszélgetés.
 
A bejegyzés végén, azonban nagy igazságot mondok:
"Azt hiszitek, hogy csak a törvényeken múlik? Nem. A törvények múlnak rajtunk."
És itt most nem a nagy közös "rajtunk"-ra gondolok, hanem miránk, a Pártra és annak embereire. A törvényeket mi írjuk, pont úgy, ahogy az Nekünk megfelel. Ha egyik-másik törvény alapvető emberi jogokat sért, ha belegázol alkotmányos jogaitokba, kit érdekel? Minket ugyan nem! JLárifári. Jó példa erre a napokban szavazásra bocsájtandó törvénymódosítás, ami már azt is tiltani fogja, hogy valaki pénzzel, vagy akár egy helységgel, kerttel támogatja a Gárda rendezvényeit. Igen jól látjátok a párhuzamot az 60-as évek üldözései és e között. Nem véletlen, hiszen mi annak az érának az örökösei vagyunk, hűek önmagunkhoz és a Párt szelleméhez.
 
Előre!

Forrás: http://kapcsolat.hu/blog/a_holnap_magyarorszaga

WebTag.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://anti-gyurcsany.blog.hu/api/trackback/id/tr341588491

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása