Igen ma sem írtam, de jó okom van rá! Barátaim, meg kell hogy mondjam elegem van a sajtószabadságból! Felháborító, hogy vannak emberek, akik visszaélve a publikálási lehetőségeikkel megírhatják az igazat. Hát nem tűrhetetlen ez? Mégis, mit gondol az ilyen magáról? Azt hiszi azért próbálom előtérbe helyezni a célomat támogató médiumokat, fizetem a sok milliót a PR cikkek megjelenéséért, mert azok írásai, műsorai vagy színvonala megfelelő a népnek? Egy faszt Lárifári. Azért teszem, hogy így még jobban képes legyek a tömegek véleményének befolyásolására.

Itt van ez a Bayer Zsolt gyerek, aki Magyar Hírlapban hétfőn jelentetett meg egy cikket 'Betelt a pohár' címmel. Hát nálam is betelt, az már biztos. Első intézkezésem volt reggel, hogy letiltottam a Magyar Hírlap előfizetést az összes állami intézményben. Úgyis itt a gazdasági válság, remélem jó sok embert kirugnak majd a laptól a visszaesett eladások miatt, akiket utána segélyekből tarthattunk el. Majd én megmondom mit olvashattok! Dörmögő Dömötört. Még szerencse, hogy a Financial Timesnak nem ír ez a fickó, mert akkor nem lenne honnan ötleteket merítenem Kurva-ország pénzügy pokolba taszításához. Meg akkor sose tudnám meg, hogy Észak-Zaire gazdasági mutatói hogyan állnak arányban az ott élő emberszabásúak szaporodási mutatóihoz képest. Remélem Tibi nem érti félre, mert tényleg a majmokra gondoltam.

Ezek alapján a közeli jövőben nem a válság megoldására, hanem az ilyen sajtókihágások megregulázására fogok intézkedéseket hozni. A minap megjelent hangzatos adóREFORM-om úgyis lényegében egy nagy kamu. Olyan mintha lakás-átrendezés címén új, más színű és illatú WC-papírt vennék a toalettbe. Esetleg még a rétegek számát is megváltoztatnám, de csak ha a Tibi Klára megengedi. Szóval a következő intézkedéseket foganatosítom hamarosan:

  • Minden jelentősebb színházban, lap-, könyv- és lemezkiadónál, valamint 6 főnél nagyobb rendezvényeken (haveri kocsmázás, házi buli, óvodai farsang) kötelező jelleggel meg kell jelennie a Párt egyik tagjának
  • Csak és kizárólag akkor lehet valaki újságíró, hogyha vérrel pecsételt hűségesküt tesz le a Párt valamelyik irodájában, valamint lemond a törvényes, független bíróság elötti tárgyalás jogáról, amennyiben rosszat merészel írni Pártunkról, a kormány tagjairól, vagy azok intézkedéseiről.

Valahonnan olyan ismerősek nekem ezek az intézkedések, de nem jut eszembe honnan. Majd megkérdezem a Tibit. Apropó. Természetesen az internet nyújtotta szabadságot is korlátozni kell. Kína is ezt teszi és láthatóan jól működik, igaz ott kivégzés is társul a vélemény nyilvánításhoz. Tehát.

  • A blogra (mint amilyen ez is) tartalom, csak az e célból létrehozott 5fős testület engedélyével kerülhetne ki. Erre a célra a Kapcsolat.hu oldal moderátorait fogom alkalmazni, akik most is csírájában folytanak el, bármi engem vagy politikámat kritizáló bejegyzést az oldalon.
  • Mivel az Ügyfélkapu.hu illetve Kormányszóvivő.hu oldalak fejlesztőivel nagyon elégedett vagyok, ezért fel fogom kérni őket egy országos szűrőrendszer kiépítésére, ami figyel minden neten (fórumban, levelezésbe, bármilyen oldalon) leírt szót és ha ezek között felleli a 'cigánybűnözés', 'cigány', 'rossz politika', 'mondjon le', stb... szavakat, akkor erős visszáramot generálva súlyos áramütést okoz a bűn elkövetőjének. Természetesen, ha túl is élné a dolgot a gépe használhatatlan lesz és többé internet előfizetést sem vásárolhatna. Sem ő, sem bárki más, akit az iwiwen ismerősnek jelölt. Természetesen a szavak listája szabadon bővíthető attól függően, hogy milyen baklövéseket poltikai megoldásokat hozunk az adott időszakban. Ezt a jogkört pedig Tibihez rendelem. Ő tudja mit kell tenni.


Ami viszont kiütötte a biztosítékot és végképp kiakasztott, az a következő mondat.
"Az SZDSZ azonnal kérjen bocsánatot a magyar társadalomtól, hogy szemforgató, hazug és farizeus politikájával jelentős mértékben hozzájárult ahhoz, hogy a dolgok idáig fajuljanak. Tegye ezt azonnal az MSZP is. Draskovits mondjon le" Hát mit követett el ez a derék ember, ez a fenomén, ez az univerzál-politikus, aki csak az Én a nép jólétével, biztonságával és fejlődésével törődik? Éppen az ilyenek miatt utolsó intézkedésként a sorban, aki bármilyen szövegkörnyezetben rosszat mer mondani a mi Tibinkről, az valódi életfogytiglan tartó, jó magaviselettel sem csökkenthető fegyházbüntetést kapjon.

Majd én megmutatom, hogyan kell bánni az igazi bűnözőkkel!

Legyen ez a végszó Barátaim!

WebTag.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://anti-gyurcsany.blog.hu/api/trackback/id/tr11935325

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Snubsi 2009.02.10. 22:04:03

20 évig voltam könyvtárvezető egy állam-igazgatási szervnél. Ez idő alatt össze-sen egy ciklusban mert a vezetés jobbol-dali lapra előfizetni. Saját pénzemen vettem mindennap a Magyar Nemzetet, és csütörtökönként a Demokratát, mindket-tőt odaraktam a folyóiratok közé. Nevetséges volt, hogy kollégáim csak két polc közé bújva merték olvasni.
Akkor most miről beszélsz Feri?
Garantálom, hogy egy fillérrel sem lesz kevesebb a Magyar Hírlap bevétele, mert a jobboldali lapok eddig sem számítot-tak és nem számíthattak judáspénzetekre.
süti beállítások módosítása