PeterBogyo 2009.10.15. 12:04

? Beidéztek ?

Kedves Barátaim, nem hiszitek el, de beidéztek, egyelőre csak tanúként. A Zuschlag-per mai tárgyalásán fognak meghallgatni, többi bűntársammal kollégámmal (Mesterházy Attila, Szilvásy György, Benedek András, Jánosi György és Keszthelyi András) együtt. Azt kell majd igazolnom a tisztelt bíróság elött, hogy nekem és a tolvaj banda többi tagjának és az ügyben érintett többi Párttagnak nem volt tudomása arról, hogy Jani szervezetei nem is léteznek. Honnan tudhattuk volna, hiszen mi mondtuk neki, hogyan kell csinálni, de hát nem hallgatott ránk.

Sajnos a Gyermek-, Ifjúsági- és Sportminisztérium és utódszervezetei pályázati és egyedi támogatásainál még több tisztázatlan pont van. Azt is meg kell majd indokolnom, hogy milyen furcsa véletlen folytán kaptak rendre az átlagnál nagyobb támogatást ezek a szervezetek, ugyanis az átlagos egyedi támogatás nagysága pár százezer forint volt, a Zuschlaghoz köthető civil szervezetek támogatása viszont esetenként a kétmillió forintot is megközelítette. Higgyétek el, ez csak véletlen, a sors furcsa játéka, semmi szándékosság nem áll mögötte ,még akkor sem, ha Jani mindig megírta, melyik tartozik az ő hatáskörébe, illetve ezekből a támogatásokból nem keveset utalt át a Párt, itt-ott vezetett számláira.

Szóval ezek miatt kicsit aggódom, sőt további aggodalomra ad okot, hogy most nem élhetek mentelmi jogommal sem. Hiába segítettem a napokban Ibinek meg Karcsikának, hogy UD Zrt ügyben végül az országgyűlés mentelmi bizottsága nem adta ki a két képviselő mentelmi jogát, pedig egy hete még mindketten azt állították, kérni fogják a felfüggesztést. Persze nem kérték, de ez esetükben természetes, hiszen kevés igaz szó hagyta el szájukat az elmúlt évek során. Lárifári.

Az ügy amúgy 2008 szeptemberében kezdődött, amikor Dávid Ibolya egy titkos hangfelvételre hivatkozva az MDF elnökválasztásába való beavatkozással gyanúsította meg a Csányi Sándor OTP-vezér érdekeltségéinek biztonsági felügyeletét ellátó UD Zrt-t. Később kiderült, hogy a Dávid Ibolya által közzétett telefonlehallgatási anyag a Nemzetbiztonsági Hivataltól származott. Dávidék viszont a két érintett beleegyezése nélkül hozták nyilvánosságra. A megfigyelési ügy kirobbanását követő napon az MDF megtartotta tisztújítását, ahol Dávid Ibolya riválisa, Almássy Kornél még a szavazás előtt visszalépett. Az ügyészség gyanúja szerint a visszalépés oka az volt, hogy a két politikus közvetítők útján megfenyegette.

De ugye Ti sem hiszitek drága Barátaim, hogy ez megtörténhetett. Ibolya a baloldal legfőbb jobboldali támasza! Láthatjátok, Ibi fedhetetlen és nem is értem miért gond az, ha valaki az NBH titkos anyagával zsarol meg valakit. Ezért is neheztelek Karcsira, aki a napokban felajánlotta a Fidesznek, hogy akár koalícióra is lép vele a választások után. Mintha lenne esélye bejutni a parlamentbe. Olyan ez, mint amikor az elefánt rálép az egérke lábára majd bocsánatot kér, mire az egér: - Semmi baj fordítva is történhetett volna. Ezt a viccet nagyobbik fiam mesélte, és egész este nevettem rajta. Nekem már csak ilyen gyurcsány furcsán kifinomult a humorérzékem.

Szóval aggódom, mert most nincs mentelmi jogom, ami az előző tárgyaláson megvédett. Nem is tudom eleget tegyek e állampolgári kötelességemnek. Lehet, hogy el se megyek a tárgyalásra, mert a végén még benntartanak. Bár sok ismerőssel találkoznék a börtönben, mivel több Barátom van odabent, mint idekint.

Igyekeznem kell és valahogy kihúzni szabadlábon addig, míg Demszky helyére nem sikerül befurakodnom, mert akkor ismét élhetek mentelmi jogommal. Ennek első lépése volt, hogy feloszlattuk a fővárosi koalíciót. Most már csak ki kell húzni valahogy illetve vásárolni párezer szavazatot. Ebben már van rutinom, tehát nem lesz gond. Ha Csepelen a polgármester és kis barátai rokkant nyugdíjasokat semmiznek ki akkor én sem lógok ki a sorból, még akkor sem, ha lecsuknak. Lassan ez már kötelező lesz a Pártban bizonyos beosztások esetében. Példának okádék okáért említeném Veres Jancsikát, aki jelenleg is az élen áll az EU biztosi posztra pályázók között. Igen az a Veres, aki megbukott mint Pénzügyminiszter, aki már eddig is több milliárddal károsította meg Kurvaországot, a különféle fiktív kifizetésekkel, áfacsalásokkal, hamisított beszerzési eljárásokkal. Megfelelő ember kényes feladatra! Én mindenképp támogatom, hiszen ő a Párt példaképe, reklámarca. Bevallom, ha a Pártból kellene kiállítani egy focicsapatnyi fedhetetlen előéletű embert politikust bizony nagy bajban lennénk.

Belehúzok és mentelmi jogot szerzek mielőtt beidéznek, mint vádlottat.

WebTag.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://anti-gyurcsany.blog.hu/api/trackback/id/tr501451654

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása