Még csak pár napja, hogy Tibi kivonta magát a felelősségre Vonás munka alól és máris átvettem paranoid gondolkodását. Hiába, most nincs aki megvédjen minket. Hiányzol Tibi! Ezt tükrözi mai bejegyzésem is. Az elején a múltkori témán lovagolok, előhozva a terhes kismamák halálát, ami sajnálatos ugyan, de részemről csak egy politikai fogás. Mit nekem pár emberélet? Aztán a költségvetést bírálókat veszem elő, akikről megállapítom, hogy biztosan a fidesz bérencei. Mindenki magából indul ki, így nem csoda, hogy ilyen trükköket természetesnek veszek az Ellenség részéről. Aztán már tudományos fantasztikus regénybe illő fantáziálásba kezdek, összeeskűvés elméleteket gyártok. Ne csodálkozzatok ezen. Sose voltam normális.

Ami viszont furcsa, hogy elfelejtkeztem a jobboldal szapulásáról. Se gárdisták, se Jobbikosok nincsenek megemlítve. Azért is érdekes ez, mert a Pártnak nem a Fidesz lesz az ellenfele a választásokon, hanem a Jobbik, ugyanis ha ez a tendencia folytatódik, akkor nem az MSZP lesz a második nagypárt, aki bejut a parlamentbe. Jelenleg sem nagy a különbség és 2010 tavaszára az emberek többségének annyira elege lesz belőlünk, hogy egy merőben más, egy nemzeti politika felé fognak majd szavani. A próféta szólt most belőlem. Barátaim! Tiétek a jövő, miénk csak a múlt.

Győzzön a jobbik! Húzzatok bele!

 

http://kapcsolat.hu/blog/kegyetlen_trukkokre_keszulnek

A bejegyzés trackback címe:

https://anti-gyurcsany.blog.hu/api/trackback/id/tr351585842

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása