Mai bejegyzésemben lényegében porig alázom magamat, és ezzel az írásommal sikerült olyan mélységeket is elérnem, amit szegény Tibinek sem sikerült egész szégyenteljes pályafutása során. Nem tudom, mit szólna ehhez Clinton vagy Obama tanácsadója, így a választások elött, de a legmocskosabb dolog emberek halálát politikai célokra felhasználni. Most pont ezt teszem.
 
A blogban, a napokban meghalt új influenzások halálát a Fideszre kenem, mivel nyilvánvaló, hogy nem az Omninvest bizonytalan háttere, a felesleges pánikkeltés, a manipuláció és a kormány iránti bizalom hiánya az ok, amiért Kurva-ország nem hajlandó gazdagítani minket a vakcinából befolyó haszonnal, beoltatni magát a védőoltással, hanem a Fidesz. Logikus következtetés ugye?  Azt már meg sem jegyzem a cikkben, hogy a napokban több, már beoltott személy is kórházba került és hogy igazából a védőoltás nem véd sem az összes szövődmény, sem pedig a vírus mutációi ellen, csupán csökkenti a szövődmények és a vírus lefolyásának súlyosságát.
 
Rengetegen haltak már most is meg az új influenza miatt. 70ezer regisztrált megbetegedésből kb 20-an ami 0,028% i-a az összes betegnek. Ráadásul a meghalt betegek több mint fele valamilyen más súlyosabb betegséggel is rendelkezett (rák, szívbetegség) tehát nagy valószínűséggel egy normális influenza is halálos lett volna számukra. Nekünk ez most kapóra jött és a választások elött még egy bőrt megpróbálunk lehúzni Kurva-országról, utána úgyse lesz rá lehetőségünk, mert a börtönben maximum a cigivel tudunk bizniszelni, vagy egy kancigány köcsögei lehetünk. Bár belegondolva így legalább azt csinálom amit most, szopom a cigányok faszát. Nem akarom magasztalni a titkosszolgálatunkat, de láthatóan vagy annyira értik a munkájukat, mint a napokban lemondott Tiborunk, vagy felsőbb utasításra "képtelenek" megtalálni az oltóanyagot gyártó cég tulajdonosait. Sajnos minap rákerestem a google-ban és még így is több információhoz jutottam néhány perc alatt, mint amit ők átadtak. Valahogy le kellene tiltanom a netet, ez a legfontosabb!
 
Visszatérve a bejegyzésemre, a legszánalmasabb benne, hogy megpróbálok személyes példákat is hozni. ezzel is megfogva a "tisztelt" olvasóimat. "Hány kétségbeesett édesapának kell még SMS-t írni fia halála után..." - Ugye milyen megható?
Bár sem erre, sem pedig arra vonatkozóan nem végeztünk kutatásokat, hogy pontosan hány embernek kellene felháborodnia ellenünk, hogy végre eltakarodjunk a picsába, Izraelbe, melegebb éghajlatra. Meg ha tudnánk is, leszarjuk.
 
Persze más, ennél sokkal fontosabb dolgok is történtek a héten.
 

LEMONDOTT TIBI!!!

 
Sajnálatos módon a beosztottainak szánt levele elöbb került az internetre (mondom ,hogy be kellene tiltani) mint, hogy azt a sajtónak bejelentette volna. Nagyon szép levél volt, láthatóan jópár napig gondolkodtak rajta Tibi tanácsadói. Nehéz egy kudarcokkal, hibákkal és beégésekkel tűzdelt miniszterséget pozitív színben feltüntetni. Gondolom ez az oka annak, hogy valamelyik munkatárs a levelet, annak hazugságaival együtt továbbította a médiának, majd pezsgőt bontott.
 
Pár dolgot szeretnék csak a levélhez hozzátenni, ami a fent emített okok miatt kimaradt, bizonyára a hirtelen döntés és a kapkodás miatt:
  1. Tibi volt az, aki még Pénzügyminiszterként segített nekünk, hogy 2004-ben jobb színben tünhessünk fel, mint valós helyzetünk és mondvacsinált indokokkal 300 milliárdnyi jogosan járó áfa visszautalást tartott vissza, megszegve a saját maga által hozott törvényeket. Hiába, már akkor se mertünk neki beszólni, mert lekaratézott volna mindenkit. Sőt lehet, hogy a PM épületében található vörösmárvány oszlopokban is kárt tett volna. Nem rajta múlott, hogy még így sem tudtuk tartani a költségvetési hiánycélt. Ő mindent megtett.
  2. Rendészeti miniszterként már-már eszelősen hajkurászta a jobboldal embereit, bizonyítékot hamisított, sőt nemlétező szervezeteket talált ki ezzel is bizonyítva igazát. Jó példa erre a Magyarok Nyilai robbantási kisérlete. Először a Star Wars című népszerű sci-fi filmből szerette volna a Halálcsillag felrobbantását e szervezet nyakába varrni, de sajnos a filmből kiderült, hogy azt a helyi Lázadók, a Szövetség már magára vállalta, így lett belől egy youtube-on talált videó. Sajnos azt azonban elfelejtette, hogy a felvételt már hónapokkal ezelött bemutatta a tévé, teljesen más témában. Itt majdnem megbukott, de végül a Nemzeti Nyomozó Iroda vezetője vitte el a balhét.
  3. Tibiben azt tiszteltem, hogy sem a tények, sem pedig a józanság nem tántorította el céljától és képes volt a döntéseivel szöges ellentétben álló újabb döntéseket is hozni. Ilyen volt a miskolci rendőrkapitány leváltása, majd másnapi visszahelyezése. Persze Albertnek komoly bűne volt, hiszen a tiltott szót a szájára véve, nem átallot olyat mondani, hogy az adott bűncselekményt cigányok követték el. És mint tudjuk Tibi minden ilyenre habzó szájjal ugrik.
  4. Tibink bátor ember volt, a lelkiismeret sosem volt az erőssége, így szemrebbenés nélkül nyomta fel, hamis bizonyítékok alapján a Hír-Tv két riporterét. A tévések végül megúszták, pedig Tibi maga gondoskodott a terhelő bizonyítékok (drog) beszerzéséről és megfelelő helyre juttatásáról (autó csomagtartója).
  5. E gyönyörű pályafutás méltó záróakkordja a novemberi magyar népviseleti-ruha betiltó törvény. Ilyen Barátaim egész Európában nincs. A következő döntés ez után a magyar, a gárda, illetve a jobb szó betiltása lett volna, de ez a tervezet végül Tibike fiókjában maradt.

Aprópó. A minap mutatott Tibi egy filmet, ami szerinte egy titkos Gárdaista avatáson készülhetett.

 
Most, hogy visszavonul a politikától remélem végre olyan dolgokkal kezd foglalkozni, amihez ért. Magyarán ül egy hintaszékben, csorgatja a nyálát és ott veri a faszát kötöget, vagy kisiskolásoknak szánt mesekönyveket olvastat fel magának. Ezek talán nem terhelik meg csöppnyi agyát dúcidegrendszerét. 
 
Köszönjük Tibi! Nemsokára mi is megyünk utánad!
 
 

Végezetül, így a választásokra készülve szeretném nektek megmutatni  mennyire elfogulatlanok is vagyunk. Ilyen a mi liberarizmusunk és demokráciánk. Ez a felmérés is hűen bizonyítja, hogy Mi megadjuk az esélyt azoknak, akik másképp gondolkodnak, más nézeteket vallanak. Ez a Mi igazságunk!

 

MSZP.huKuruc.info

 

A szavazatok számát ne nézzétek, biztos kamu, hogy többen nézik a Kurucot mint minket!

 

Húzzatok már el a fenében!

 

Forrás: http://kapcsolat.hu/blog/az_uj_virusrol

A bejegyzés trackback címe:

https://anti-gyurcsany.blog.hu/api/trackback/id/tr331577641

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jpmjpm 2009.12.08. 23:39:18

"Tibiben azt tiszteltem, hogy sem a tények, sem pedig a józanság nem tántorította el céljától..."

Ez az egyik kedvencem.
süti beállítások módosítása