Kedves Barátaim bizonyára felhördültök e cim olvasása közben, de bevallom ez volt a célom, mostanában az ilyen jellegű mondatokkal sokkolom a politikát idehaza és külföldön egyaránt. Szokásomhoz hiven nem veszem figyelembe azt a tényt, hogy a nagy egyenrangúság közben valaki "véletlenül" kihagyta Kurva-országot a "közös" nyilatkozatból, amit a környező államok pénzügyi felügyeletei tettek. Ezek alapján továbbra is azt hiszi bárki is, hogy Kurva-ország egyenrangú? Egy faszt Lárifári.

Közben egy általam nem olvasott újság a New York Times illetve egy kevéssé ismert politikus, valami Obama azzal riogatja országa lakosait, hogy "Vigyázni kell, nehogy Magyarország sorsára jussunk". Az újság tényként emliti, hogy Kurva-ország a leggyengébb régiója Európának, közel az államcsódhöz. Persze abból a távolságból közel sem kaphatnak olyan pontos képet, mint azok akik idehaza elemzik a Válság hatásait, de azért ez elmond valamit a helyzetünkről. A helyet annál sokkal rosszabb. Ezért kiadtam parancsba, hogy a politikusok ne is vegyék figyelembe az ilyen irányú jeleket. Jancsika például a forint árfolyamgyengülését hasonlitotta a környező országok valutájához, mutatva, hogy ott is hasonlóak a változások. Sajnos pénzugyminiszter létére kimaradt az iskolából, amikor a negativ előjelet tanulták, igy fordulhatott elő az, hogy lényegében abszolút értéket vont a számokból és elkerülte figyelmét az a parányi tény, hogy egyedül csak a forint mutat folyamatos zuhanást, mig minden más valuta emelkedik. Ezek alapján megbizhatóak azok a megállapitási, melyek alapján kijelentette, hogy közel sincs csődközelben az ország. Félek itt is elhagyott valamilyen előjelet. Senki sem tökéletes.

Mostanában sajnos a Tibi kevés hirben szerepel és ez nagyon megviseli. Alig eszik, láthatóan lazábban öltözködik és elhanyagolja magát. Nem is tudom miként képes elviselni ekkora csapásokat ez a szupermen. Arra gondoltam, hogy a jövő héten mindenképpen kellene valamit nyilatkoznia valamelyik médiában, mert igy teljesen kimegy a köztudatból. Ha másképp nem, akkor ki kell találni valami álhirt, azok mindig nagyon hatásosak. Tudjátok, mint amikor 3 napig tartotta sakkban egész Ferencvárost egy bombának tűnő üst. Szerintetek a magyar tűzszerészek, akik világszinten is elismertek, nem tudnak megkülönböztetni egy bombát egy dagasztókádtól? Mondjuk akkor pont kapóra jött, mivel majdnem sikerült elfednie VeresJancsi magánakcióját amiben a HirTV munkatársát próbálta befeketiteni.

Hát mára ennyi, Barátaim, kellemes hétvégét és vasárnapi zsirosdeszkát mindenkinek.

 

Forrás: http://kapcsolat.hu/blog/magyarorszag_is_egyenrangu_vitapartner

A bejegyzés trackback címe:

https://anti-gyurcsany.blog.hu/api/trackback/id/tr51985350

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

uhgolb 2009.03.09. 23:35:45

Bizonyára mindig odamondogatos vagy és ülsz a foteledben valahol és észt osztasz.Ennél egyszerübb a világon nincs és az agressziv indulatokat is ki adod magadból de elérni semmit nem érsz,mert kicsember vagy a világ nagy dolgaihoz,még sokat kell tanulni,hogy igazán érdemes legyen Veled foglalkozni
süti beállítások módosítása