Mielött azt hinnétek, hogy saját eddigi munkámat értékelem ma, megnyugtatok mindenkit, hogy erről szó sincs, ehhez gerincre is szükségem volna, de ilyenem sajnos nincsen. És nem csak azért, mert ezt nem lehet hitelre kapni, hanem mert politikusként és államfőként erre egyáltalán nincs szükségem.

Szóval ma reggel, amikor felkeltem megint húztam a Tibi által adott kártyákból, - tudjátok azokból amikről a múltkor irtam - és valami furcsa véletlen folytán ma is az "Ellenzék pocskondiázása" kártyát emeltem ki a pakliból. Gyanús lett a dolog. Átnéztem és a lapok majd 80%-a ezt a témát kerülgeti. De ha ezt húztam, akkor nincs mese bakfitty erről kell irni.
 
Tehát ma Vitya évértékelőjét elemzem. Nagyon nem tudott sokat mondani, hiszen választóit úgy képviseli, hogy részt sem vesz a parlamenti üléseken. Igy azt is csodálni kell, hogy a beszéd javarésze nem a parlamenti büféről, annak árairól, szendvicseinek választékáról és a kiszolgálásának minőségéről szól. Tulajdonképpen ennek tükrében szép teljesitmény volt az is, hogy a folyosói pletykákból ilyet össze tudott hozni. Higyjétek el Barátaim, lényegtelen melyik nagy pártra szavaztok, eredménye ugyanaz marad. Mi gazdagodunk, Ti szegényedtek. Ez van, ezt kell szeretni.


Arról persze véletlenül elfelejtettem irni, hogy a Brüsszelben előadott kelet-európai csomag nem saját agyszülemény, hanem egy általam megbizott cég ötlete. Tehát még annyi önálló gondolatom sincsen, hogy saját erőmből égessem be magamat és Kurva-országot az EU elött és haragitsam magamra a környező országokat.
 

Eközben a Válság csak nő én meg nem teszek semmit. A Tibinek volt egy nagy ötlete éppen ennek megvalósitásán dolgozunk gőzerővel. Van neki egy nem túl jól menő nyomdája, ami a Válság miatt sajnos nagyon kevés megbizást kapott idén. Arra jutottunk, hogy csinálunk egy Válságfüzetescskét, amivel bár 10 millióhoz juttathatjuk. Az ötlet nagyon tetszett, úgyhogy a napokban már elérhető lesz a füzet a hivatalokban. A füzetben sok hasznos infomráció van a Válsággal kapcsolatban, ami segitik a cégeket, és a családokat. Párat megosztok itt veletek:


Cégeknek:

  • Amennyiben most akar luxusautót vásárolni, jól gondolja meg melyik modellt és melyik fizetési konstrukciót választja. Amennyiben állami cégnél dolgozik, úgy részesitse előnyben az extrákkal felszerelt tipusokat. Ezek csak pár millióval drágábbak az átlagnál. Amennyiben nem akar egyben nagy pénzt kifizetni egy luxusautóra, akkor gondolkodjon el valamilyen bérleti konstrukción. Igy akár egy egész autó árát is kifizetheti kevesebb mint egy év alatt valamelyik barátjának és a hasznon is megosztozhatnak. Fontos, hogy ilyen esetben más költséghelyre lehet könyvelni, igy nem tűnik fel egyből.
  • Ha épp most gondolkodik cége bútorainak lecserélésén, akkor a Válság kiváló alkalom arra, hogy pár milliárdért bútorokat vásároljon. Ilyenkor célszerű, nem létező tavalyi közbeszerzésekre hivatkozni.
  • Az ehhez hasonló nyomtatványokat csakis a Tibi cégénél csináltassa, mivel csak kicsit drágább, de legalább nekünk is hasznunk van belőle.

 

Családoknak:

  • A vasárnapi ebédnél sokat spórolhat, ha a zsirt a kenyéren csak vékonyan keni el valamint a hagymát csak megmutatja a családtagoknak.
  • Az autósok sokat takarithatnak meg, ha autó helyet a BKV-t használják. Akik eddig a tömegközlekedést használták azok pedig gyalogoljanak inkább. Ez nem csak olcsóbb de egészségesebb is.
  • A hiteleket, amiket felvettek, mindig pontosan, határidőre fizessék, mivel a bankok büntetőkamatot számolnak fel a késedelmes befizetések után.


Látjátok milyen hasznos kiadvány ez? Forgassátok hát bizalommal Barátaim

 


Forrás: http://kapcsolat.hu/blog/a_politikai_semmit_mondasrol

A bejegyzés trackback címe:

https://anti-gyurcsany.blog.hu/api/trackback/id/tr94992625

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

PeterBogyo · http://ujbuda.kutyaiskola.eu 2009.03.10. 00:13:19

Szerdatol ismet odahaza vagyok. Durva ez a sok ora eltolodas es a net is vekony, de azert igyekezem frissiteni rendszeresen. Remenyeim szerint onnantol ujra a megszokott aktualitassal es sebessegel reagalok GYF bejegyzeseire.
Koszonom, hogy ennyien olvassatok, kerlek amennyiben tetszik, ugy terjesszetek is a blogot. Koszi

jpmjpm 2009.03.10. 19:53:17

Legjobb írások. :)))
süti beállítások módosítása