PeterBogyo 2009.03.12. 19:48

Országjárás

Kicsit megkésve bár, de a talpnyalóim a kormány tagjai és a szocialista politikusok busójárásba kezdenek így próbálva elhitetni azt a badarságot, hogy Én Mi képesek vagyunk a Válság kezelésére és megoldására. Mindezt egy olyan adócsomaggal, ami teljes mértékben ellene megy a józan észnek és ellentétes az EU legtöbb országának válságkezelő progamjával. Ez az országjáró észosztás, nem az én érdemem, hanem a Tibi találta ki. Mondjuk neki ugyanaz a kiváló tanácsadó cég javasolta, akinek hathatós közreműködésével sikeresen beégtem az EU elött a keleti-csomaggal. Így a nevetés és a kudarc garantált!

Mostanában Tibire jellemző, hogy mások ötletét a sajátjaként próbálja meg előadni nekem. Egyik nap bejött az irodámba és közölte, hogy nem 10 hanem 43 koncertet fog adni a londoni O2 Arénában, tegnap pedig azzal kopogott be hozzám, hogy ő mint pártelnöknő támogatja Bokros Lajocsit. Mintha a túlzott médiamegvonás kicsit labilissá tette volna szegényt. Ezektől függetlenűl tanácsaiban most is 100%-ig megbízom és vakon követem azokat.

Szóval országjárunk és a blogon nagyon örültem, hogy a tatabányai gyűlésen sok blogos seggnyalommal Barátommal találkoztam. Sajnos az itteniek közül csak kevesen vettek részt a népbutításon felvilágosításon, pedig bizonyára sok segítséget és ötletet kaptam volna Tőletek, hogy kivel milyen szexuális pózt próbáljak ki illetve, hogy melyik meleg éghajlaton töltsem legközelebbi szabadságomat.

Meg is magyarázom a bejegyzésben: "Az kell, hogy mindenki lássa, hiszünk a saját igazunkban. Hogy nem pusztán osztunk-szorzunk és racionálisan döntünk, hanem érzelmileg is helyes döntésre törekszünk. Világossá kell tenni, milyen szakmai és politikai alternatívák vannak, határozottan kell fogalmazni nemcsak arról, hogy mit teszünk, hanem arról is, mit gondolunk politikai riválisaink, ellenfeleink álláspontjáról." Ha ez igaz lenne akkor a tegnapi beszéd valami ilyesmi lett volna: "Barátaim, fogalmam sincs mit lehetne tenni. Egyetlen cél vezérel, hogy ameddig lehet Én vezethessem ezt a Kurva-országot. Szakmai hozzáértésünk oly csekély, hogy önmagunk megalázására is külső szakértőket kell fogadnunk. Az Ellenzék meg bekaphatja irgum-burgum." Meghajol, taps, kimegy és sosem jön vissza.

Egyébként az országjárás témájáról is sokat beszélgettünk a Tibivel. Neki egyik javaslat az volt, hogy próbáljunk egy parányi igazságot is csempészni a sorok közé. Sajnos így az egész beszédnek amolyan Stand-Up-Comedy jellege lett, amin én nagyon jól szórakoztam, de mint nyilatkozat nem lett volna célszerű előadni. A másik ötlet a beöltözős fórumozás volt. Tudjátok amilyenekkel az amerikai iskolákban is kampányolnak  a drogfogyasztás ellen vagy a fogamzásgátlás mellett. Ilyenkor pandamacinak vagy bohócnak öltöznek az emberek és így próbálják felhívni magukra a figyelmet. A tervek szerint mindenki beöltözött volna valamilyen állati jelmezbe és úgy adta volna elő mondanivalóját. Erre lehet, hogy még sor kerül, ha végleg semmi esélyünk sem lesz a választások megnyerésére. Jómagam például pulikutyának öltöznék, mivel Totó elhullajtott bundáját könnyen fel tudnám használni. A Tibi stílusosan nyílméregbékának öltözne így a hétvégére tervezett ünnepi tömegoszlatáson könnyedén irthatá a népet. Szilike pedig a félkarú kalóz jelmezét kapná magára.

Apropó ünnepség. Március 15-ére hatalmas tömegoszlatásokat tervezünk, melyeket már előre beépítettünk az ünnepi menetrendbe. Lesz vízágyús felvonulás az Erzsébet-híd lábánál, magyarverés a Hősök terén, gumilövedékes célbalövés a Múzeum körúton, csak hogy a nagyobbakat említsem. Érdemes ezeken az eseményeken részt venni, mivel végre valamit közösen csinálhatunk. Mi lövünk, Ti pedig álljátok. Jó móka lesz higyjétek el!

Ezeket tervezzük a hetekben, remélem meghozza a várva várt elismerést, mert már nagyon ránkférne ennyi kudarc után. Kicsit félek, hogy itt is beégetem magam, de lassan megszokom.

Húzzuk az igát, Barátaim!

 

Forrás: http://kapcsolat.hu/blog/orszagjaras

A bejegyzés trackback címe:

https://anti-gyurcsany.blog.hu/api/trackback/id/tr35998668

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jpmjpm 2009.03.13. 17:39:58

"Szakmai hozzáértésünk oly csekély, hogy önmagunk megalázására is külső szakértőket kell fogadnunk." LOOOOLLL!
süti beállítások módosítása