Mostanában szokásommá vált, hogy csak minden másnap írok a blogomra. Ez szerencsére fel sem tűnik Barátaimnak, mivel egy-egy semmitmondó témához is képesek 300-400 hozzászólást fűzni. Ezek legtöbbje okoskodás, másik fele talpnyalás kedves megjegyzés, mely megerősít munkám hasznosságában. Ami pedig kritizálna, az úgyis törlésre kerül, tehát csak a pozitív visszajelzést érkezik meg hozzám. Ez így rendben is van. Kinek volna kedve és ideje átolvasni sokezer engem becsmérlő, ócsároló bejegyzést?!

Mai témám nektek szól és mivel annyira belelendültem a képcsatolgatásba, ezért ma is egy ilyennel kedveskedem nektek, igaz Barátaimnak. A kép az SZDSZ honlapjáról származik, ahol jópár kérdést tesznek fel az odalátogatóknak. Szerintem elszámították magukat ezekben a kérdésekben, mivel a szavazás láthatóan nem úgy alakult, ahogy azt eredetileg a PR kollégák tervezhették.

 

Felháborító, hogy már az SZDSZ is a cigányokat, kisebbésget, orkokat, romákat, cigányokat támadja. Ezt azért nem vártam volna, pont tőlük! El sem hiszem, hogy egy javarészt olyan emberekből álló párt, akik a demokráciát mindenek elött valónak tekintik egy olyan kampányhoz adja a nevüket, ami nyiltan a cigányságot, romákat, kisebbséget, cigányokat támadja. Felháborító!

Jópár kérdés van ezen kívül is, ahol az összhang nem teljes a pártban. Egyik a halálbüntetés visszaállítása. Érdekes, ha már ezek a majmok szélsőliberális emberek is a visszaállítása mellet voksolnak, akkor ott már komoly probléma van az országban. Gondoltam felhívom a Tibi figyelmét is erre, de szerintem ő is ezt és nem a másik blogot olvassa így valószínüleg hamar értesülni fog, e nem túl biztató információról. Ez lényegében az ő munkáját minősíti, ha az emberek már csak ilyen szélsőségekben képesek gondolkodni. Persze maga a halálbüntetés nem megoldás, mivel akkor egyszerre a bűntetésnek valóban visszatartó ereje lenne és egyben veszélybe kerülne sok-sok roma család elsődleges megélhetési forrása. Hova vezetne ez? Kit utálnának akkor?

Erősen megoszlanak a vélemények a határrevizió illetve a drogfogyasztók büntetése témakörben is, valamit elég furcs, hogy pont ez a párt, ilyen nagy arányban gondolja azt, hogy a zsidók tehetnek mindenről. Ez nem vádaskodás, csak egy adat, ami leolvasható a grafikonról. Persze Veres Jancsi biztosan meg tudná magyarázni, hogy ez tulajdonképpen pozitív vélemény, és a kérdés lényegében nem is Kurva-ország hanem Románia véleményét tükrözi, valamint a Palesztín adatokkal összevetve ez az arány kifejezetten jónak mondható, de ha nem az ő hazugságaira meglátásaira, hanem a nyilvánvaló tényekre támaszkoduk, akkor bizony érezhető, itt komoly bajok vannak.

Becsatolok egy másik plakátot (ha már megtanultam ennyi év után), amivel bizonyára Ti is találkoztatok a buszmegállókban, vagy az utak menti óriásplakátokon.

 

Ennek megvéleményezését inkább rátok bízom Barátaim. Tegyétek meg akár itt a blogon is nyugodtan. Döntsétek el Ti, hogy nevetni vagy sírni akartok e sorok olvasása közben.

Azt persze Kóka Jancsi nem is feltételezte, hogy az oldalat más, nem liberális elemek is látogatnák, hiszen pártja támogatottsága annyira lecsökkent, hogy lassan nem hogy a kongesszusi központot, de a sarki (birodalmi) Virág presszót sem lehetne megtölteni támogatóikkal. Elképzelhető, hogy a következő kongresszusukat a Hotel Intercontientál****  liftjében fogják megtartani, mivel ennek befogadóképessége 12 fő. Talán még hely is maradna a felvonóban.

Végül a feltett kérdésre válaszolva: "Van e legalább 200001 szabad demokrata szavazó?". Szerinted Gabika? Van ennyi? Szerintem - ezek alapján - már ők is látják ezt világosan. NINCS. Erről ennyit. Béka Béke poraira.

Azt javasolom Barátaim, hogy aki csak tud az szavazzon az oldalon, hiszen lényegében az a cél, hogy megtudják az ország véleményét ezen kérdésekben. Szerintem, ha 2000001 velük együtt gondolkodó nincs is, de pár 100ezer más nézeteket valló ember biztosan akad. Kiváncsi lennék, hogy mit reagálnak a kapott feedback-re. Itt a cím ahol szavazni lehet: http://www.szdsz.hu/

Jó szórakozást Barátaim! :)

PS: Egy fontos tanulsága azért volt ennek a félresikerült kampánynak. Nagyon oda kell majd figyelni, hogy ehhez hasonlóval még véletlenül se próbálkozzam, nehogy tovább tépázzam a Párt eddig is jelentősen megcsorbult hírnevét.

Ez nem lárifári, ez irgum-burgum!

WebTag.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://anti-gyurcsany.blog.hu/api/trackback/id/tr631009181

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása