Mai blogbejegyzésemet lényegében végighazudtam. Ez még tőlem is meglepő, mivel az esetek többségében legalább megpróbálom ezeket az apró füllentéseket, más már-már igaznak tűnő mondatok közé bújtani. Úgy látszik a miniszterséggel együtt azt az elvemet is feladtam, hogy kísérletet tegyek az igazmondásra. A másik lehetőség, hogy el is hiszem, hogy amit leírtam az igaz. Ebben az esetben komoly elmeorvosi kezelésre szorulok. Hogy jobban megértéstek miről is beszélek megint kénytelen vagyok idemásolni pár mondatot a másik blogról, mert az nem várom el tőletek Barátaim, hogy ennyi badarságot elolvassatok. Elég szenvedés ez még számomra is.

Tehát ma arról írok, amilyen eredményeket elértünk az elmúlt években. Az írásban hangsúlyozom, hogy ezek Kurva-ország eredményei, de ezt ne vegyétek személyes sértésnek. Természetes, hogy ezekért a baklövésekért nem vállalom a felelősséget.

"Magyarország az elmúlt hét évben 25 százalékkal növelte gazdasági teljesítményét. Negyedmillió új lakás épült fel, azaz negyedmillió családnak jutott új otthon. 500 ezer új autót vásároltak, mára minden második családban van autó." A negyedmillió lakás javarészt vállalkozói hitelekből épült, mint ahogy annak megvásálására is hitelt vettek fel az emberek. Ez a folyamat jelentős részben hozzájárult ahhoz, hogy a Válság ilyen komoly szinten érintse a magyar gazdaságot. Nem más a helyzet az autóvásárlásokkal sem. Az új járműveket nagy arányban a külföldi cégek vásárolták, amire még adókedvezményt is kaptak. A lakosság természetesen itt is hitelre vásárolt autót, és mivel nincs semmi olyan törvény, ami gátat vetne a banki eladósodásnak, ezért most és a jövőben egyre több háztartás mehet csődbe. Ám ellentétben a vállalatokkal ők nem tudnak kivonulni a piacról, ők csak utcára kerülnek és éhen halnak. Erre valóban büszke lehet az ország.

"Magyarországon több gyerek születik, mint korábban." Ez a megállapítás igaz ugyan, de a nagy liberalizmusban elfelejtettem megemlíteni azt a tényt, hogy a növekedés csak a roma családokra igaz, akiknek majd 80%-a állami támogatásból képes csak eltartni a cáládot, ezzel szemben a magyarok gyermekvállalási kedve csökkenő tendenciát mutat.

" ... híd Dunaújvárosnál, Szekszárdnál vagy éppen a csodálatos Megyeri-híd." A Dunaújvárosi híd Magyarország egyik legdrágább hídja: költsége 43 milliárd forint, a rávezető utakkal együtt 54 milliárd forint volt 2007-es árakon számítva. A hozzá kapcsolódó tervezett M8-as autópályából a hídon és rávezető útjain kívül eddig semmi nem készült el, tehát híd ugyan van, de rávezető forgalom nincs és jóideig nem is lesz. A Megyeri-, ismertebb nevén Chuck Norris-híd fővállalkozója a Ganz Acél Zrt ötven cégnek összesen kétmilliárd forinttal tartozik. A céget időközben felszámolták.

"Nagy árat fizettünk ezért, komoly hiányt halmoztunk fel, de az elmúlt három évben ezt a hiányt is sikerült lefaragni." Ez a legszebb a mai termésből. Történelmi csúcson 73%-on áll jelenleg az államadósság és biztosíthatlak róla titeket Barátaim, ha az MSZP-SZDSZ marad 2010-ig uralmon akkor ez el fogja érni a 100%-ot is. Határ a csillagos ég!

Ezekre kellene hát büszkéknek lennetek Barátaim, ezeket az eredményeket sorolom fel mint sikerek. Kiváncsi lennék, akkor mit nevezünk bukásnak, szégyennek. Apropó. "Szocialistáknak és liberálisoknak e tekintetben nem kell szégyenkezniük!  Aki ezt teszi, az őket, az ő teljesítményüket vonja kétségbe!"

Na mit szóltok milyen kiváló és semleges témát találtam mára? Jelzem ma csütörtök van. Az SZDSZ a hét elején azt ígérte, ha csütörtökig nem születik megállapodás az új kormányfőt illetően, akkor ő is támogatni fogja a parlament feloszlatását és az új választások kiírását. Láthatjátok, nem véletlenül emlegetem egy lapon, hogy szocialisták meg liberálisok. Az SZDSZ kiváló partner a füllentésben, a korrupcióban és  mindenben, ami káros lehet Kurva-ország számára.

Most rohannom kell, mert komoly szakmai döntések várnak rám. Egy kalapból kell kihúznom kis cetliket, amikre a gazdaság, politika, közéleti promittens személyeinek neve van írva. Sajnos akiket eddig kihúztunk azok nem vállalták, de ezúton kérem minden Barátomat, ha tud olyat aki az MSZP szineit képviselve vállalná a miniszerelnökséget, az jelentkezzen itt a blogon. Már a hírdetés is megjelent a neten egy neves álláskereső portálon. Íme. Ja, válságkezelő program megléte előnyt jelent, de nem feltétel.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bárkiből lehet miniszterelnök, hát húzzatok bele Barátaim!

 

Forrás: http://kapcsolat.hu/blog/magyarorszag_sokat_elert

A bejegyzés trackback címe:

https://anti-gyurcsany.blog.hu/api/trackback/id/tr791027361

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása