"Az elmúlt két hét új pályára állította a magyar belpolitikát és a Magyar Szocialista Pártot." Ezt a pályát a matematika nyelvén exponenciálisan csökkenőnek, sportnyelven lefelé ívelőnek, statisztikailag csökkenő tendeniának és a magyar köznyelvben pedig a béka segge alattinak mondják. Azt gondolná az ember, hogy az elmúlt hetek után már csak javulás lehet, de mi belehúztunk és bebizonyítottuk, tudunk még ennél lejjebb is süllyedni. Rövid összefoglalás után, melyben azt ecsetelem milyen kiváló döntést is hoztam az ország érdekében valamit az utódaimat magasztalom, elmesélem mivel is fogom tölteni az elkövetkező időmet. Első és talán legfontosabb, hogy sokkal több időt szánok a sportra. Mindig is irigyeltem Arnold Schwarzenegger kidolgozott felsőtestét, ezért mostantól nem csak lélekben, de testben is erősödni fogok. Olyan ez, mint amikor Sebeők János két egykilós súlyóval a kezében elhatározza, hogy ő lesz Mister Universum. Nekem is hasonló terveim vannak. Ha egy testépítő filmszinészből lehet politikus, akkor ennek visszafele is működnie kell. Sőt lehet, hogy nekem is felajánlanak valami filmszerepet, mondjuk a Balekok vagy az El Quro kalandjai című filmben.

A blog második felében, családomnak mondok köszönetet a kitartásért és azért, hogy így mellettem álltak, majd elejtek egy félmondatot arról, hogy a közeli jövőben több családi utazást is tervezek. Valahogy csak el kell költeni azt a rengeteg pénzt. Ma este pedig Tamással megyünk moziba, ez szerintem olyan férfias program. Nézegettem is, hogy mi az a moziműsor amit az Ellenzék nem tud félreértelmezni. Sajnos a mostani premierfilmek között kevés a használható.

Dragonball: Evolúció valamint a Halálos iram túlzottan hajaz az elmúlt hetek eseményeire, a Gomorra pedig tartalma miatt mutat hasonlóságot a mai politikával. A Papírrepülők pedig azért esik ki a sorból, mert magyar filmet elvből nem nézek. Így jelentősen leszűkült a nézhető filmek listája. Végül a Szörnyek az Ürlények ellen film mellett döntöttem. Reményeim szerint ez valamennyire hasonlítani fog a bal- és a jobboldal kűzdelmére, így talán ötletet is meríthetek ebből a rajzfilmből.

Találkozunk a Mammut-ban 19:00 órakkor.

 

Forrás: http://kapcsolat.hu/blog/cim_tenni_a_magyar_baloldalert

A bejegyzés trackback címe:

https://anti-gyurcsany.blog.hu/api/trackback/id/tr591050011

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása