Barátaim! Bizonyára Ti is hallottatok a TV2 Megaszar Megasztár illetve az RTL Klub Csillag születik műsorának sikeréről. Most mi is hasonlóba fogtunk, amolyan MSZP-s módon és megindítottuk a saját kasztingunkat. Igen csak így magyarul, ezzel is mutatva, hogy nincs semmilyen külföldi érdekeltségünk. Saloom! Rengeteg kiváló jelölttel büszkélkedhetünk, akik eddig is sok pénzt raboltak sokat tettet az ország és a pártkassza gyarapodásáért. Sokan úgy gondolhatjátok, felesleges az erőfeszítés, mivel olyan távol állunk a választás megnyerésétől, hogy a Hubble se lenne képes észlelni azt. A Párt összesített népszerűségi indexe megközelíti az eddig ismert legnagyobb prímszám értékét. Egyéniben nézve is hasonló a helyzet. Itt a legnépszerűbb politikusainkat sajnos nemcsak a Jobbikos Vona Gábor előzi meg, de vélhetően kevés pénzzel kentük meg a szonda ipse embereit adminisztrációs hiba folytán elénk került a sorban Hókuszpók, Hook kapitány, Zöld Manó is. Az azonban tény, hogy a biztos szavazók többségénél a lepra előbbre van mint a Párt bármelyik tagja, mivel a legtöbben a "Szavazna-e az MSZP-re" kérdésnél a "Rohadjak meg, ha rájuk szavazok" választ jelölték be.
Ez persze minket nem tántorít el attól, hogy 100milliókat költsünk a választási kampányra a Ti adóforintjaitokból és vidáman állítunk miniszterelnök jelöltet. Csak remélni tudjuk, hogy ez nem fullad olyan tragikomédiába, mint tavasszal, amikor már-már ott tartottunk, hogy újsághirdetésben keressük a megfelelő jelöltet, aki helyemre léphetett.

De lássuk kik is jutottak be a döntőbe és mik azok az indokok amiket a kiválasztásuknál figyelembe vettünk.

  • Bárándy Péter jelenlegi igazságügyi miniszter kiváló jelölt, mivel pályafutás sikerekben gazdag, sok bűnös kerülte el a börtön segítségével. Ez most különösen jól jöhet, mivel az elkövetkező hónapokban több Párttagnak is büntetőeljárása kezdődik. Péter mint miniszter bizonyára képes lenne közbenjárni érdekünkben.
  • Kovács László is tökéletes jelölt mivel eddigi EU-s tevékenysége lényegében semmilyen nyomot nem hagyott maga után. Ritka tulajdonság ez, mivel a legtöbb kártevő Párttag maradandó, gyakran helyrehozhatatlan károkat okozott az országnak. Ő ebben kivételes. Vagy tényleg nem csinált az elmúlt évek alatt semmit a pénzéért vagy nagyon jól tudja titkolni. Mindkettő hasznos adomány.
  • Szili Katalin, a Jedik magyarországi nagyasszonya. Kiváló kapcsolatok ápol a Birodalommal és vannak támogatói a Szövetség tagjai között is. Pécsi választások során ugyan nem szerzett sok szavazatott, de az Erő vele van, így akár képes lehet befolyásolni is a választásokat.
  • Hagyó Miklós. BKV-s ügyeiről elhíresült politikus. Mint a BKV felügyeleti megbízottja bizonyára nem volt tudomása a kifizetett fizetésekről és arról sem ,hogy szóvivője mellékállásban szintén a BKVnál dolgozik. Kiváló miniszterelnök lenne, mivel ha valóban nem tudott róla, akkor vélhetőleg szemet hunyna a mi stiklijeink felett is. Ha pedig benne volt a keze akkor bizonyította, hogy a mi kutyánk kölyke. Bár e mondat ellen Toto hangos ugatással tiltakozott.
  • Oláh Lajos nagy sikereket ért el a H1N1 terjesztésében illetve az oltás körül kirobbant vitában. Neve egyben garancia a kisebbség támogatására is.
  • Botka László vagy ahogy odahaza hívjuk Lackó, az én jelöltem. Már 18 éves kora óta tömjük a fejét a sok hülyeséggel így kiváló katonája a baloldalnak. Mivel önálló gondolkodásra képtelen ezért "sajnos" mindig nekem kell majd tanácsot adni a nehéz döntésekben, így politikájában az én életpályám jelenne meg. Botka for President!
  • Mesterházy Attila neve még a Zuschlag perben is felmerült így elképzelhető, hogy a kampányt már a vádlottak padjáról kell vezetnie. Ez persze nem probléma, hiszen  - ahogy azt Kolompár Orbán esetében is láthattuk - ilyen esetben a jelöltet megilleti a mentelmi jog, így Isteni beavatkozással kis szerencsével akár a miniszterelnökségig is viheti.


Ők tehát a Jelöltek, szavazzatok rájuk, ha jót akartok!

WebTag.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://anti-gyurcsany.blog.hu/api/trackback/id/tr191478338

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jpmjpm 2009.10.27. 19:38:23

FBI's most wanted list!
süti beállítások módosítása