Utóbbi időben sok tárgyaláson veszek reszt. Ezek persze nem üzleti tárgyalások hiszen a cég vezetését már átadtam Klárának, sokkal inkább bírósági tárgyalások.


Ilyen volt a múltkor Zuschlag pere is. Igen, nem Jani, meg Jancsika, mivel az eddigi mondásaimmal ellentétben, a tisztelt bíróságon eskü alatt azt vallottam, soha nem találkoztam vele, azt se tudom ki a fene is ő. Persze nem ez az első hazugság, ami kifolyik a számon és nem is az utolsó.

A hét elején komoly tréninget tartottam. Mesterházynak kellett elmondanom mit kell hazudnia a törvényes magyar bíróság előtt. Meglepően jó tanítványnak bizonyult. Hiába, nem vitás, hogy ideális miniszterelnök jelölt válik belőle. Mondjuk ehhez meg az is szükséges, hogy ne váljon tanúból vádlottá. Bár, mint jelölt is mentelmi jogot elvez, mint országos cimborám névrokona a Kolompár akinek kapóra jött az EU választás. Neki is most kezdődött a tárgyalása, de az ostoba barom azt se tudta miről is szól a per, mivel is vádolják. Az érdekes ebben, hogy pár napja még nagyon is jól tudta, de most arra sem emlékezett, hogy 5 milliót kivett volna az OCÖ kasszájából. Hiába, nem emlékezhet mindenre. Neki amúgy is a cigányságot kell képviselni, nekik mutatnia példát, és ezt teszi a nap minden perceben. Kiváló ember a mi Kolompár Orbánunk. Ha Mesterházy mégsem vállalja (vagy idő előtt lecsukjak) akkor ő lesz a következő miniszterelnök-jelöltünk. Becsületben és hazaszeretetben is olyan mint Mi vagyunk.

Húzzunk időt!

A bejegyzés trackback címe:

https://anti-gyurcsany.blog.hu/api/trackback/id/tr191536109

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása