Mint már ismertek kedves Barátaim, mindig szeretek az aktuális politikai, közéleti eseményekre reagálin. Most sincs ez másképp, hiszen nyakunkon a BKV sztrájk, Budapest közlekedése teljesen megbénult és totális a REFORM KÁOSZ. Így tehát természetes, hogy legutóbbi blogbejegyzésemben ezzel egyáltalán nem foglalkozom. Helyette Kingácska nyomdokait követem és felcsapok pszihológusnak, amiből ugye egyenes út vezet a külügyminiszterséghez. Kezembe került Csíkszentmihályi Mihály könyve, ami a flow jelenséget írja le. Természetesen ezt is félre tudom érteni és megpróbálom az egészet befordítani a magam eltorzult módján a politkára. Egyedül csak azt nem veszem számításba, hogy míg a flownál az ember saját maga találja meg a boldogságot úgy a közügyekben Mi mondjuk meg (még) hogy mi lesz és ebbe az embereknek az égvilágon semmi beleszólásuk nincs, csak elszenvedői a döntéseknek. Persze tudom hogyan tehetném boldoggá Kurva-ország lakosainak 80 %-át, de a rituális öngyilkosság sajnos nagyon távol áll a világképemtől.

Nem tudom hallottátok e Ibolyka és Gabika legújabb szánalmaskodásáról. Nem fogjátok elhinni de a Liberalizmus hős zászlóvivői és a Konzervatív Jobboldal együtt készül a választásokra, közösen próbálva átlépni a limitet. Bizonyára nagyon sok választót fognak szerezni ezzel a lépéssel. Sajnos számolni nem igazán tudnak, mert a 0% meg a 2% nem egyenlő 5%. Nem tudom van e még ennél a lépésnél lejjebb, így nagyon várom már a választásokat. Milyen szép lenne egy MSZP-MDF-SZDSZ koalíció, felrúgva minden politikai elvet. Így legalább mindazok a tűz körül maradhatnának akik eddig is milliárdokat raboltak az ország vagyonából.

Ez a cél, hát húzzunk bele, lopjunk ma is!

 

Forrás: http://kapcsolat.hu/blog/a_boldogsag_kuzdelem

WebTag.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://anti-gyurcsany.blog.hu/api/trackback/id/tr291671285

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása