Igazán vicces hírről kell, hogy beszámoljak. Felajánlottam lemondásom a miniszterelnöki posztról. Persze nem kell megijedni Barátaim, ez csak amolyan lárifáriskodás, amit tőlem már megszokhattatok. Hasonló színjáték ez, mint amikor az SZDSZ-el kitaláltuk, hogy elbábozzuk nektek a "Koalíció felbomlása" című tragikomédiát.

Persze lemondásomat több feltételhez is kötöttem, így nem kell attól tartanotok, hogy holmi lutri módra, a vak szerencsére bíznám miniszterelnökségemet. Első feltétel, hogy az új miniszterelnök személyéről 2 héten belül dönteni kell. Ez talán még egyszerű is lenne, hiszen ilyen vezér, mint én minden bokorban terem, de feltételként adta meg, hogy a személyt illetőleg teljes egyetértés szükséges. Mivel még így is túl könnyű lehetne helyemre másik majmot kiváló politikust találni, így megadtam magamnak azt az esélyt, hogy megelőzve az Ellenzéket saját magam adok be bizalmatlansági indítványt magam ellen. Azt hiszitek ez egy nemes gesztus? Lófaszt! Bikfitty! Elmondom nektek kis talpnyaldosó barmok Barátaim, hogy a leváltásomhoz legalább a parlament 50%+1-nak (ezt a +1-et vajon honnan vettem?) ellenem kellene szavaznia. Lássuk be ez teljes képtelenség, mivel a Párt a tegnapi kongresszusán is engem választott vezérének, ráadásul nagy többséggel, így szinte kizárt, hogy a Párt tagjai ellenem szavaznának. Az SZDSZ legrosszabb esetben is megosztott lesz, mivel két hét alatt abban sem tudnak egységes álláspontot kialakítani, hogy Gabika részt vegyen e hivatalosan is az éves melegfelvonuláson, vagy csak privátban, mivel úgyis ott csápol mindig az első sorban, egy szál topban és rózsaszín tüllben.

Szóval Barátaim ne aggódjatok értem. Aggódjatok inkább magatokért, mert ha tervem beválik, 1000x erősebben jövök ki ebből az elsőre politikai öngyilkosságnak látszó lépésből.

És az egésznek ez célja. Figyeljétek meg, két hét elteltével azt visszhangozza majd minden médium - a Financial Times, sőt még a New York Times is, aki már most tényként közölte lemondásomat - , hogy "Gyurcsány maradt a minszterelnök", "Nem találtak megfelelőbb embert Kurva-ország vezetésére" Ezzel úgy tüntetem fel magamat, mintha a választóim és a baloldal teljes támogatását élvezném, mintha mindenki mellettem állna. Persze, aki a bizalmatlansági indítványomra igennel mer szavazni, annak kábítószert fognak találni az autójában azt sajnos ki kell majd zárnom a Pártból. Elvégre, nincs olyannak a Pártban a helye, aki nem támogatja a Párt vezetését. Nem igaz?


Elgondolkodtató, bár kicsit furcsa egybesést mutat ez Bokross tegnapelötti nyilatkozatával, amiben kipofázta a mi kis titkunkat utalt arra, hogy ha lehetősége lenne akkor örömmel vállalná a miniszterelnöki posztot. De édi! Azt hiszitek, hogy van bármi esélye is? Nincs! Ő az, akit beáldozunk ebben a színjátékban. Ő lesz nektek Barátaim az általam adott alternatív megoldás. Vele fogok megmérkőzni és ő fog elbukni ebben az általam megrendezett színdarabban. Olyan ez, mint a pankráció, már előre meg van a győztes, csak a nézők (Ti és a külföld) kedvetekért le kell játszani a meccset.

Nem győzöm eleget mondani - mint ahogy példaképem Rodolfó is megmondta - Vigyázat csalok!

WebTag.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://anti-gyurcsany.blog.hu/api/trackback/id/tr51016414

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

palostrend · http://palostrend.hu 2009.08.26. 15:58:22

ZSIDÓ ÁTOK és a VILÁG LEGNAGYOBB ZSINAGÓGÁJA: MAGYARORSZÁGON!

A TÉVTÉNYEKKEL ellentétben a New York-i zsinagóga népesség arányosan még most is 2-ik a sorban; - a Dohány utcai GYŰLÖLETTEMPLOM mögött!!! Igazándiból már akkor gyanút kellett volna fognunk, amikor is a hazai sáskahad MAGYARORSZÁG szívtájékán már 1859. szeptember 6-án felavathatta a világ legnagyobb zsinagógáját.


Hogy elejét vegyem a félreértéseknek ez akkoriban mehetett végbe, amikor a magyarországi ISTEN és SZŰZLÁNYGYILKOSOK DARABSZÁMA! "csak" pár tízezer volt a mai MAGYARORSZÁG HATSZÁZEZRES?!, EGYMILLIÓS?! lakóparkos állományával szemben!!!!!!!!!!!!!!!

Zsidó átok és a világ legnagyobb zsinagógája: MAGYARORSZÁGON!

Részletek:www.palostrend.hu
süti beállítások módosítása